Десерт зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як швидко і без зусиль приготувати десерт зі збитими вершками в домашніх умовах? Немає нічого простіше: купуєте улюблений фрукт, збиті вершки і листкове тісто - і справа в капелюсі!
Цей десерт зі збитими вершками в домашніх умовах готується дуже просто і незмінно виходить дуже смачним. Я думаю, що вам точно припаде до душі його ніжний смак і, вже звичайно, - легкість в його приготуванні! думаю, якщо гостям не розповідати рецепт цього десерту, вони будуть думати, що ви простояли над його приготуванням не одну годину!
- Тісто листкове - 500 грам
- Вершки збиті - 200 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Карамельний топінг - 50 грам (можна замінити будь-яким іншим прикрасою)
- Горіхи - 100 грам
- Персики - 2 штуки
- Мед - 2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. З тіста робимо смужки, запікаємо, як зазначено на упаковці, поки воно не підніметься і не зарум'яниться. Залишимо тепер остигати.
2. Кожну смужку ріжемо уздовж і змащуємо медом. Горіхи подрібнити, змішаємо зі збитими вершками, ванільним цукром і цукровою пудрою. Смажена поверх меду, слідом викладаємо тонко порізаний персик.
3. Ось така виходить краса. Накриваємо другою частиною палички і розрізаємо тепер навпіл. Один шматочок викладаємо поверх другого, змастивши вершками, щоб вийшов "бутерброд" .
4. Ось приблизно так повинен виглядати десерт. Поливаємо його топінгом, посипаємо залишилася пудрою, прикрашаємо горішками. Готово!