Вермішелевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не уявляєте своє обіднє меню без першої страви, тоді обов'язково придивіться до цього нескладного, але дуже класному варіанту, як приготувати вермішелевий суп на бульйоні з індичкою.
Бульйон в такий супчик можна зварити і на курочку, буде не гірше. Кількість вермішелі не вказую, так як тут все залежить від ваших смакових уподобань: хтось любить більше, хтось менше. Бульйон, до речі, можна зварити і заздалегідь, щоб потім заощадити час перед обідом. Супчик виходить ароматним, наваристим і дійсно дуже смачним. Для дорослих і дітей - це відмінний варіант.
- Індичка - 500 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Морква - 2-3 штук
- Стебло селери - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, лавровий лист - За смаком
- Вермішель - За смаком
1. Бульйон зваріть, процідіть і вилийте в чисту каструлю. Додайте за смаком сіль і нарізану кубиками картоплю. Після закипання приберіть вогонь до середнього і варіть хвилин 7.
2. Очистіть і наріжте моркву. Викладіть в каструлю і для аромату додайте при бажанні лавровий лист.
3. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте подрібнену цибулю з селерою.
4. М'ясо від бульйону розберіть і викладіть в каструлю разом з цибулею і селерою.
5. Додайте вермішель.
6. Можна урізноманітнити смак і аромат супчика сушеними травами і збірними спеціями, наприклад.
7. Проваріть ще хвилин 10 до повної готовності картоплі, а після зніміть з вогню. Під кришкою перед подачею дайте настоятися супчику хвилин 15-20.
Смачного!
Смачного!