Рецепт Вермішелевий суп фото

Вермішелевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах , Вермішель
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви не уявляєте своє обіднє меню без першої страви, тоді обов'язково придивіться до цього нескладного, але дуже класному варіанту, як приготувати вермішелевий суп на бульйоні з індичкою.

Опис приготування:

Бульйон в такий супчик можна зварити і на курочку, буде не гірше. Кількість вермішелі не вказую, так як тут все залежить від ваших смакових уподобань: хтось любить більше, хтось менше. Бульйон, до речі, можна зварити і заздалегідь, щоб потім заощадити час перед обідом. Супчик виходить ароматним, наваристим і дійсно дуже смачним. Для дорослих і дітей - це відмінний варіант.


  • Індичка - 500 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції, лавровий лист - За смаком
  • Вермішель - За смаком
вермішелевий суп - фото крок 1
1. Бульйон зваріть, процідіть і вилийте в чисту каструлю. Додайте за смаком сіль і нарізану кубиками картоплю. Після закипання приберіть вогонь до середнього і варіть хвилин 7.
вермішелевий суп - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте моркву. Викладіть в каструлю і для аромату додайте при бажанні лавровий лист.
вермішелевий суп - фото крок 3
3. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте подрібнену цибулю з селерою.
вермішелевий суп - фото крок 4
4. М'ясо від бульйону розберіть і викладіть в каструлю разом з цибулею і селерою.
вермішелевий суп - фото крок 5
5. Додайте вермішель.
вермішелевий суп - фото крок 6
6. Можна урізноманітнити смак і аромат супчика сушеними травами і збірними спеціями, наприклад.
вермішелевий суп - фото крок 7
7. Проваріть ще хвилин 10 до повної готовності картоплі, а після зніміть з вогню. Під кришкою перед подачею дайте настоятися супчику хвилин 15-20.
Смачного!

Схожі рецепти