Рецепт Вермішелевий суп фото

Вермішелевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах, Вермішель
Пісні страви
На обід
Супи

Якщо ви не уявляєте своє обіднє меню без першої страви, тоді обов'язково придивіться до цього нескладного, але дуже класному варіанту, як приготувати вермішелевий суп на бульйоні з індичкою.

Бульйон в такий супчик можна зварити і на курочку, буде не гірше. Кількість вермішелі не вказую, так як тут все залежить від ваших смакових уподобань: хтось любить більше, хтось менше. Бульйон, до речі, можна зварити і заздалегідь, щоб потім заощадити час перед обідом. Супчик виходить ароматним, наваристим і дійсно дуже смачним. Для дорослих і дітей - це відмінний варіант.


  • Індичка - 500 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції, лавровий лист - За смаком
  • Вермішель - За смаком
вермішелевий суп - фото крок 1
1. Бульйон зваріть, процідіть і вилийте в чисту каструлю. Додайте за смаком сіль і нарізану кубиками картоплю. Після закипання приберіть вогонь до середнього і варіть хвилин 7.
вермішелевий суп - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте моркву. Викладіть в каструлю і для аромату додайте при бажанні лавровий лист.
вермішелевий суп - фото крок 3
3. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте подрібнену цибулю з селерою.
вермішелевий суп - фото крок 4
4. М'ясо від бульйону розберіть і викладіть в каструлю разом з цибулею і селерою.
вермішелевий суп - фото крок 5
5. Додайте вермішель.
вермішелевий суп - фото крок 6
6. Можна урізноманітнити смак і аромат супчика сушеними травами і збірними спеціями, наприклад.
вермішелевий суп - фото крок 7
7. Проваріть ще хвилин 10 до повної готовності картоплі, а після зніміть з вогню. Під кришкою перед подачею дайте настоятися супчику хвилин 15-20.
Смачного!

Схожі рецепти