Вегетаріанський рулет
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачний, ситний рулет на обід або вечерю. З рецептом вегетаріанського рулету не відмовте собі в цьому задоволенні!
Для приготування вегетаріанського рулету на 6 порцій нам знадобиться заздалегідь відварити картоплю, зробити просте пюре. Щоб рулет був цілісним, я його запікаю в фользі. Можна ще перев'язати ниточками. Подавати готовий рулет можна як гарячим, так і холодним.
- Пюре картопляне - 700 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Гриби - 350 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Морквина - 1-2 штук
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Морквину тремо на тертці, цибулю ріжемо дрібно. Гриби шматочками. Все обсмажуємо в маслі до золотистого кольору.
До картопляного пюре додайте борошно, перемішайте.
Розподіліть пюре по пергаменту і запікайте хвилин 20.
Пюре не повинно затвердіти! Перекладіть пергамент на рушник мокрий.
Поки воно ще гаряче, викладаємо начинку.
Акуратно закрутіть рулет і випікайте ще хвилин 15.
Ось і вегетаріанський рулет готовий. Смачного!
Ось і вегетаріанський рулет готовий. Смачного!