Веганські майонез без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати веганські майонез без яєць, який за смаком не поступається класичним і відмінно поєднується з гарячими і холодними стравами. Зберігається в холодильнику максимум один тиждень.
Цей майонез - самий легкий, без надмірного вмісту холестерину, ідеально підходить для тих, хто дотримується вегетаріанського режиму харчування. При приготуванні можна додати подрібнену блендером варений буряк або шпинат, готовий соус тахині, свіжу ароматну зелень, діжонську гірчицю або томатний соус - так ви отримаєте веганські майонез декількох різних смаків.
- Молоко соєве - 50 мілілітрів (несолодке)
- Олія соняшникова - 110 мілілітрів
- Оцет яблучний - 1 Чайна ложка (або сік лимона)
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Куркума мелена - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте всі інгредієнти. У високу склянку для погружного блендера влийте соєве молоко.
2. Додайте сіль, kurkumu, оцет, гірчицю і відразу всю соняшникову олію.
3. Занурювальним блендером збивайте все разом приблизно хвилину. Соус буде готовий, коли повністю загусне.
4. Веганські майонез без яєць готовий.