Вечеря на швидку руку з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 40 хв.
У пошуках ідей, як приготувати вечерю на швидку руку з картоплі, не проходьте повз цього нескладного і недорогого рецепта. Для зайнятих господинь і холостяків - це однозначно то, що потрібно. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Запечена картопля - це завжди смачно і просто. В даному випадку використовується набір спецій для картоплі, але ви можете додати тільки сіль, наприклад. Подавати до столу страву найкраще з соусом або овочами за смаком. У кулінарних нотатках цей рецепт точно зайвим не буде.
- Картопля - 4 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Картопля вимийте під проточною водою і потріть чистої щіточкою.
2. Наріжте тонкими брусочками.
3. Додайте сіль, спеції і рослинне масло. Ретельно все перемішайте.
4. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом або фольгою. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
5. Після акуратно переверніть і запікайте ще хвилин 10-15 до повної готовності (час залежить від сорту картоплі і розміру шматочків).