Ватрушки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ці ватрушки з листкового тіста в домашніх умовах вам точно припадуть до душі! смачні, соковиті і ситні одночасно, вони не залишать вас байдужими. Ще й готуються оченm швидко, спробуйте!
Розповім з великим задоволенням свій оригінальний і дуже простий рецепт ватрушек з листкового тіста. Спробуйте, вам вони теж сподобаються. Начинка може бути будь-який, але саме такі "італійські" ватрушки з сиром і базиліком я люблю найбільше. Рекомендую!
- Тісто листкове - 500 грам(1 пачка)
- Бринза - 150 грам
- Помідори черрі - 150 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Базилік - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати в плоский пласт і розрізати на шматочки. Залиште деякі шматки квадратними, а приблизно третину тесту поріжте смужками.
2. Ось таким чином формуємо наші майбутні ватрушки. Промащуємо смужки збитим яйцем, як би склеює їх. Посипаємо сіллю і спеціями.
3. Тепер просто наповнюємо ватрушки шматочками сиру, помідорів і зеленню. Посипаємо спеціями. Запікаємо 10-15 хвилин при 200 градусах. Готово!