Рецепт Ватрушки з листкового тіста фото

Ватрушки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Булочки , Ватрушки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ці ватрушки з листкового тіста в домашніх умовах вам точно припадуть до душі! смачні, соковиті і ситні одночасно, вони не залишать вас байдужими. Ще й готуються оченm швидко, спробуйте!

Опис приготування:

Розповім з великим задоволенням свій оригінальний і дуже простий рецепт ватрушек з листкового тіста. Спробуйте, вам вони теж сподобаються. Начинка може бути будь-який, але саме такі"італійські" ватрушки з сиром і базиліком я люблю найбільше. Рекомендую!

  • Тісто листкове - 500 грам(1 пачка)
  • Бринза - 150 грам
  • Помідори черрі - 150 грам
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
ватрушки з листкового тіста - фото крок 1
1. Тісто розморозимо, розкачати в плоский пласт і розрізати на шматочки. Залиште деякі шматки квадратними, а приблизно третину тесту поріжте смужками.
ватрушки з листкового тіста - фото крок 2
2. Ось таким чином формуємо наші майбутні ватрушки. Промащуємо смужки збитим яйцем, як би склеює їх. Посипаємо сіллю і спеціями.
ватрушки з листкового тіста - фото крок 3
3. Тепер просто наповнюємо ватрушки шматочками сиру, помідорів і зеленню. Посипаємо спеціями. Запікаємо 10-15 хвилин при 200 градусах. Готово!

Схожі рецепти