Рецепт Ватрушки з листкового дріжджового тіста фото

Ватрушки з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Вагітним і годуючим
Для дітей , На сніданок , Ситний сніданок , Швидкий сніданок
Випічка , Булочки , Ватрушки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви, як і я, любите солодку домашню випічку, але часу на довгу метушню з тестом ніколи немає, вам просто не обійтися без мого рецепту, як приготувати ватрушки з листкового дріжджового тіста.

Опис приготування:

Ватрушки з готового листкового тіста зараз, напевно, навіть більш популярні, ніж звичайні з дріжджового тіста. А вся справа в тому, що готуються вони в рази простіше, а на смак навіть краще! Хрустке листкове тісто просто ідеально поєднується з ніжною сирною начинкою. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати ватрушки з листкового дріжджового тіста. Власне кажучи, тут майже нічого розповідати, зі листкового бездріжджового тіста працювати дуже легко. Так що давайте приступати, не втрачаючи часу.

  • Листкове бездріжджове тісто - 450 грам
  • Сир - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь дістаньте з морозилки, щоб воно встигло розморозитися.
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Підготуйте сирну начинку. Перетріть сир з одним яйцем і цукром.
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Тісто розрізати на 8 однакових квадратів. У чотирьох квадратах за допомогою склянки відповідного діаметру зробіть отвори. Покладіть один квадрат на інший.
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Покладіть в середину 2 ст. Ложки сирної начинки.
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Викладіть заготовки ватрушек на деко, змастіть збитим яйцем.
ватрушки з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Їжте із задоволенням.

Схожі рецепти