Ватрушки з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви, як і я, любите солодку домашню випічку, але часу на довгу метушню з тестом ніколи немає, вам просто не обійтися без мого рецепту, як приготувати ватрушки з листкового дріжджового тіста.
Ватрушки з готового листкового тіста зараз, напевно, навіть більш популярні, ніж звичайні з дріжджового тіста. А вся справа в тому, що готуються вони в рази простіше, а на смак навіть краще! Хрустке листкове тісто просто ідеально поєднується з ніжною сирною начинкою. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати ватрушки з листкового дріжджового тіста. Власне кажучи, тут майже нічого розповідати, зі листкового бездріжджового тіста працювати дуже легко. Так що давайте приступати, не втрачаючи часу.
- Листкове бездріжджове тісто - 450 грам
- Сир - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь дістаньте з морозилки, щоб воно встигло розморозитися.
Підготуйте сирну начинку. Перетріть сир з одним яйцем і цукром.
Тісто розрізати на 8 однакових квадратів. У чотирьох квадратах за допомогою склянки відповідного діаметру зробіть отвори. Покладіть один квадрат на інший.
Покладіть в середину 2 ст. Ложки сирної начинки.
Викладіть заготовки ватрушек на деко, змастіть збитим яйцем.
Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Їжте із задоволенням.