Ватрушки з дріжджового тіста

Ватрушка - слово-то яке! Завжди згадується бабуся зі своєю випічкою. Рано вранці вона вже замісила тісто, і, коли ми з сестрою прокидалися, ватрушки були вже готові. Ох вже ці бабусі-майстрині!
опис приготування:
Вистоювати тісто для ватрушок не потрібно. Воно відмінно піднімається при самій випічці. Відразу після формування ставимо ватрушки в духовку для випічки.
Ватрушки навіть на другий день залишаються м'якими і смачними. Zaintrigovanи? Тоді не втрачайте часу і читайте, як приготувати ватрушки з дріжджового тіста.
- Борошно пшеничне— 500 грам
- Рослинна олія— 3-6 Ст. ложок
- Сир— 200 грам
- цукор— 300 грам(4-5 ст. ложок для тіста, 1-2 ст. ложки для начинки)
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 11 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Куряче яйце— 1 Склянка( для змащення ватрушек. У тесті яєць немає. Жовток використовуйте для змащування, а білок додайте в сирну начинку.)
- крем— 1 Ст. ложка( для начинки)
- Ізюм— За смаком
- кефір 2,5% — 250-300 мілілітрів
Схожі рецепти

Ватрушки з сиром з дріжджового тіста
Дуже люблю домашню випічку. Часто готую тісто про запас. Зберігаю його не більше 3 днів в холодильнику. увечері, вже після роботи, готую. Залишається тільки придумати начинку. опис приготування: Ізюм гарненько промийте. Замісити в хлібопічці тісто. Приготуйте начинку. З тіста сформуйте коржі з...
читати далі
Ватрушки з листкового тіста
Ці ватрушки з листкового тіста в домашніх умовах вам точно припадуть до душі! смачні, соковиті і ситні одночасно, вони не залишать вас байдужими. Ще й готуються оченm швидко, спробуйте! опис приготування: Розповім з великим задоволенням свій оригінальний і дуже простий рецепт ватрушек з листко...
читати далі
Ватрушки з листкового тіста з сиром
Я з дитинства люблю ватрушки, але довго возитися з тестом не хочеться, та й часу не завжди вистачає. Відмінний варіант в такому випадку — ватрушки з листкового тіста. опис приготування: Для приготування ватрушок з листкового тіста можна вибрати найрізноманітніші форми. Я пропоную варіант, як п...
- Від 3 років
- Для дітей
- На полуденок
- На природу
- На сніданок
- На швидку руку
- Ситний сніданок
- Швидкий сніданок

Яблучний пиріг з дріжджового тіста
Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затримується на столі. Тут використовується клас...
читати далі
Бантики з листкового дріжджового тіста
Пропоную за Січані хвилини приготувати дуже легке і швидке ласощі! Можна приготувати такі бантики з дітьми і з ними ж їх і з'їсти! А з'їдаються вони, повірте, на раз, два, три! опис приготування: подивіться, як приготувати такі красиві бантики з листкового дріжджового тіста! Для цього вам знад...
читати далі