Ватрушка «ділові»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у Вас мало часу, а хочеться приготувати ватрушки, використовуйте мій рецепт.
Кількість порцій: 6
- Баранка - 6 штук
- Молоко - 700 грам
- Сир - 6 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Кокосова стружка - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор тростинний коричневий - 2-3 Ст. Ложок
1. Складові (яйце не видно).
2. Бублики замочити в теплому молоці на 20 хвилин, якщо тверді - до 40 хвилин.
3. Змішати сир, яйце, цукор, кокосову стружку і ванілін.
4. Бублики викласти на деко.
5. У кожну бублик викласти по столовій ложки начинки. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 15 хвилин до золотистого кольору начинки.
6. Дуже смачні виходять ватрушки з мінімальними тимчасовими витратами.
Ватрушка ближче.
7. Смачного.