Рецепт Ватрушка «ділові» фото

Ватрушка «ділові»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок
Випічка , Ватрушки
Час приготування: 40 хв.

Якщо у Вас мало часу, а хочеться приготувати ватрушки, використовуйте мій рецепт.

Кількість порцій: 6
  • Баранка - 6 штук
  • Молоко - 700 грам
  • Сир - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Цукор тростинний коричневий - 2-3 Ст. Ложок
ватрушка
1. Складові (яйце не видно).
ватрушка
2. Бублики замочити в теплому молоці на 20 хвилин, якщо тверді - до 40 хвилин.
ватрушка
3. Змішати сир, яйце, цукор, кокосову стружку і ванілін.
ватрушка
4. Бублики викласти на деко.
ватрушка
5. У кожну бублик викласти по столовій ложки начинки. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 15 хвилин до золотистого кольору начинки.
ватрушка
6. Дуже смачні виходять ватрушки з мінімальними тимчасовими витратами.

Ватрушка ближче.

ватрушка
7. Смачного.

Схожі рецепти