Ватрушки «ділові»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у Вас мало часу, але є бажання приготувати ватрушки - використовуйте мій рецепт.
Кількість порцій: 6
- Ватрушки - 6 штук
- Молоко - 700 мілілітрів
- Сир - 6 Ст. Ложок (по ложці для кожної ватрушки)
- Яйце - 1 штука
- Кокосова стружка - 50 грам
- Цукор Містраль коричневий - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
1. Складові.
(яйце не видно:)
(яйце не видно:)
2. Ватрушки замочити в молоці на 20 хвилин, якщо жорсткі то хвилин на 40.
3. Змішати сир, яйце, цукор, кокосову стружку і ванілін (його можна було і не додавати, цукор дає відмінні аромат).
4. Викласти ватрушки на деко.
5. У кожну ватрушку покласти по столовій ложці з гіркою начинки.
6. Дуже смачне і швидке блюдо, для тих у кого мало часу, але є велике бажання готувати смакоту
7. Шматочок ближче.
Смачного!