Рецепт Ватрушки «ділові» фото

Ватрушки «ділові»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Ватрушки
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у Вас мало часу, але є бажання приготувати ватрушки - використовуйте мій рецепт.

Кількість порцій: 6
  • Ватрушки - 6 штук
  • Молоко - 700 мілілітрів
  • Сир - 6 Ст. Ложок (по ложці для кожної ватрушки)
  • Яйце - 1 штука
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Цукор Містраль коричневий - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
ватрушки
1. Складові.
(яйце не видно:)
ватрушки
2. Ватрушки замочити в молоці на 20 хвилин, якщо жорсткі то хвилин на 40.
ватрушки
3. Змішати сир, яйце, цукор, кокосову стружку і ванілін (його можна було і не додавати, цукор дає відмінні аромат).
ватрушки
4. Викласти ватрушки на деко.
ватрушки
5. У кожну ватрушку покласти по столовій ложці з гіркою начинки.
ватрушки
6. Дуже смачне і швидке блюдо, для тих у кого мало часу, але є велике бажання готувати смакоту
ватрушки
7. Шматочок ближче.

Смачного!

Схожі рецепти