Варення з яблук і волоських горіхів в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пікантність, ароматне варення з яблучок з додаванням смажених волоських горіхів прекрасно підійде для млинців, морозива і просто чаювання. Готувати в мультиварці не обов'язково, можна на плиті.
Дуже смачне, пряне варення з шматочками горіха… обов'язково спробуйте! Якщо немає в наявності мультиварки, то сміливо готуйте на плиті: варите варення на невеликому вогні 15 хвилин. Потім дайте охолонути і варіть ще 15 хвилин. Хай щастить!
- Яблуко - 450 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Грецькі горіхи - 100 грам
1. Яблука наріжте часточками, натріть цедру лимона.
2. У чашу мультиварки влийте киплячу воду, додайте яблука, цедру і сік лимона, цукор, лавровий лист. Готуйте в режимі "жарка" 15 хвилин. Або варіть на невеликому вогні.
3. Видаліть лавровий лист, влийте коньяк, додайте горіхи і готуйте в режимі "запікання" ще 10 хвилин. Або варіть на невеликому вогні.
4. Смачного!