Варення з яблук без води
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати особливе варення? Приготуйте яблучне варення без води з додаванням імбиру і лимона. Запевнюю вас, смак цього дивовижного варення вас вразить. Перевірено на власному досвіді!
Розповім, як приготувати в домашніх умовах варення з яблук без води. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: яблука, цукор, яблучний сік, лимони і корінь імбиру. Також підготуйте стерилізовані сухі баночки для варення + кришки. Із зазначених інгредієнтів можна зварити 3 баночки ароматного варення, кожна банку по півлітра. Удачі і хорошого дня!
- Яблука - 1 кілограм
- Яблучний сік - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 кілограм
- Лимони - 2 штуки
- Імбир - 100 грам (корінь)
Яблука промиваємо, видаляємо серцевину і нарізаємо шматочками.
Знімаємо цедру з лимонів.
Видавлюємо сік.
Імбир очищаємо і натираємо на тертці.
Тепер зваримо сироп з цукру і соку. Додаємо в нього: цедру і сік лимона, імбир і яблука. Варимо на повільному вогні 30 хвилин.
Готове варення необхідно остудити.
І розлити по стерильним баночках.
Смачного!