Варення з малини на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Є один дуже простий і цікавий секрет, який допоможе вам зварити варення швидко. Я хочу поділитися ним і розповісти, як приготувати варення з малини на швидку руку. Запам'ятовуйте рецепт!
Ви використовуєте при варінні варення духовку? Якщо ні, то дуже даремно! Розігрітий цукор швидше розчиняється і процес можна істотно скоротити. Для зайнятих господинь - це те, що треба.
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
1
Цукор викладіть у жароміцних форму з товстим дном, накрийте кришкою і відправте в розігріту до 120 градусів духовку на 15 хвилин.
2
Ягоди вимийте, обсушити і викладіть в каструлю або будь-яку іншу зручну ємність. Доведіть до кипіння, розімніть товкачем для картоплі і потримайте на вогні ще буквально хвилину.
3
Додайте гарячий цукор, перемішайте і дайте покипіти на повільному вогні ще хвилин 5.
4
Усе, варення можна розливати по стерилізованим баночках і закочувати.