Варення з лимонів через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лимонне варення можна назвати найпопулярнішим, зате воно точно корисне і смачне. Цього виявилося достатньо, щоб включити рецепт варення з лимонів через м'ясорубку в список моїх настільних.
Опис приготування:
Приготувати варення з лимонів через м'ясорубку в домашніх умовах вкрай просто. Для цього достатньо довести лимони до стану кашки і вже цю кашку змусити пустити сік, а після зварити все на сильному вогні з неабияким додаванням цукру.
- Лимон - 4 штуки
- Цукор - 1 кілограм
Лимони моєму в холодній воді. Бажано розрізати їх навпіл і пропустити через м'ясорубку. Через брак м'ясорубки можна скористатися блендером.
Отриману масу необхідно засипати цукром і дати 10-15 хвилин настоятися.
Тепер же нам треба довести масу до кипіння на сильному вогні. Протягом хвилини продовжимо варити масу і вимикаємо вогонь. Бажано відразу позбавити від пінки.
Позбувшись від пінки, можна розфасовувати варення по банкам або іншим ємностей.
Вийшло варення загусне, охолоне і стане прикрасою вашого столу.