Полуничне варення через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати полуничне варення через м'ясорубку. Такий десерт відрізняється дивовижним смаком і користю. Варення виходить дуже ароматним і з приємною кислинкою!
Для приготування такого варення нам знадобиться стигла полуниця, цукор і лимон. З такою невеликою кількістю інгредієнтів виходить натуральне і смачні ласощі. Варення можна їсти з чаєм, його також можна класти в випічку або сир на сніданок. Відмінний десерт з користю для організму!
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
Ягоду промиваємо під проточною водою, делікатно прибираємо всі плодоніжки. Викладаємо полуницю обсихати на паперовий рушник.
Прокручуємо полуницю через м'ясорубку. Засипаємо цукром. Додаємо вичавлений лимонний сік.
Відправляємо масу з полуницею в каструльку. Як тільки маса почне кипіти, зменшуємо вогонь до мінімуму. Варимо суміш ще 10 хвилин. Протягом варіння знімаємо пінку і перемішуємо. Варення готове, можна розливати його по стерилізованим баночках! Смачного!