Рецепт Варення з кабачків без цукру фото

Варення з кабачків без цукру
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти без шкоди
На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Варення буває не тільки фруктовим, тому сьогодні пропоную вам рецепт приготування варення з кабачків без цукру. Обов'язково спробуйте - дуже смачно і бюджетно! Здивуйте своїх рідних і друзів!

Опис приготування:

Щоб приготувати варення з кабачків без цукру в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму кабачки в холодній проточній воді. Далі чистимо їх, нарізаємо кільцями. При бажанні можна натерти кабачки на тертці.

2. Апельсин і лимон очищаємо від шкірки. Апельсин очищаємо від плівки. З цитрусів видаляємо всю плівку, позбавляємося від кісточок і насіння.

3. Імбир моєму в холодній воді і дрібно ріжемо соломкою.

4. Все складаємо в одну миску. Додаємо трохи води, перемішуємо. Цедру можна натерти на тертці і додати при бажанні.

5. Ми залишаємо все в мікрохвильовці на 10-15 хвилин на максимальній потужності.

Варення готове, його можна подавати до столу.

Смачного!


  • Кабачок - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Імбир - 1 штука
Щоб приготувати варення з кабачків без цукру в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму кабачки в холодній проточній воді. Далі чистимо їх, нарізаємо кільцями. При бажанні можна натерти кабачки на тертці.

2. Апельсин і лимон очищаємо від шкірки. Апельсин очищаємо від плівки. З цитрусів видаляємо всю плівку, позбавляємося від кісточок і насіння.

3. Імбир моєму в холодній воді і дрібно ріжемо соломкою.

4. Все складаємо в одну миску. Додаємо трохи води, перемішуємо. Цедру можна натерти на тертці і додати при бажанні.

5. Ми залишаємо все в мікрохвильовці на 10-15 хвилин на максимальній потужності.

Варення готове, його можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти