Варення з кабачків без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Варення буває не тільки фруктовим, тому сьогодні пропоную вам рецепт приготування варення з кабачків без цукру. Обов'язково спробуйте - дуже смачно і бюджетно! Здивуйте своїх рідних і друзів!
Щоб приготувати варення з кабачків без цукру в домашніх умовах, слідуємо інструкції:
1. Моєму кабачки в холодній проточній воді. Далі чистимо їх, нарізаємо кільцями. При бажанні можна натерти кабачки на тертці.
2. Апельсин і лимон очищаємо від шкірки. Апельсин очищаємо від плівки. З цитрусів видаляємо всю плівку, позбавляємося від кісточок і насіння.
3. Імбир моєму в холодній воді і дрібно ріжемо соломкою.
4. Все складаємо в одну миску. Додаємо трохи води, перемішуємо. Цедру можна натерти на тертці і додати при бажанні.
5. Ми залишаємо все в мікрохвильовці на 10-15 хвилин на максимальній потужності.
Варення готове, його можна подавати до столу.
Смачного!
- Кабачок - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Імбир - 1 штука
1. Моєму кабачки в холодній проточній воді. Далі чистимо їх, нарізаємо кільцями. При бажанні можна натерти кабачки на тертці.
2. Апельсин і лимон очищаємо від шкірки. Апельсин очищаємо від плівки. З цитрусів видаляємо всю плівку, позбавляємося від кісточок і насіння.
3. Імбир моєму в холодній воді і дрібно ріжемо соломкою.
4. Все складаємо в одну миску. Додаємо трохи води, перемішуємо. Цедру можна натерти на тертці і додати при бажанні.
5. Ми залишаємо все в мікрохвильовці на 10-15 хвилин на максимальній потужності.
Варення готове, його можна подавати до столу.
Смачного!