Вареники з картоплею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вареники з картоплею і куркою в домашніх умовах - відмінна заміна звичним вареників тільки з м'ясом або тільки з картоплею. Звичайно, покупні тут в розрахунок не беремо, домашні завжди смачніше!
Мені дуже подобається цей рецепт приготування вареників з картоплею і куркою. Виходить дуже ситне і ароматне блюдо, яке підкорює всіх гостей з першого разу! Тому я зазвичай заготовлював великими порціями і заморожують. Навіть при розморожуванні звичайні магазинні вареники і поруч не стояли! Так що розповім, як зробити вареники з картоплею і куркою, а ви вже не лінуйтеся, а приготуйте!
- Картопля - 600 грам
- Крем - 500 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Борошно - 4 склянки
- Спеції - 1 За смаком
1. Курку відварюємо в підсоленій воді. Остуджують і потім перемелює в блендері.
2. Теж саме - з картоплею. Її, правда, потрібно перетерти в пюре, тобто ретельніше, ніж курку. Бажано ще й масла в пюре додати. Заливаємо сметаною, домішуємо подрібнене куряче філе. Змішаємо.
3. Лук обсмажити на олії, додамо до нашої начинці. Пробуємо всі разом на смак. Солимо і перчимо, якщо необхідно.
4. Тісто робимо з борошна і води. Кількість води не пишу - т.К. Скільки тісто візьме, стільки і додавайте. Має вийти густе, але еластичне тісто. Розкачуємо його в пласт, вирізаємо кружечки, кладемо начинку, zashtipиvaem кінець.
5. Відварюємо в киплячій воді 2-3 хвилини після всплития. Смачного!