Вареники сирні ледачі
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай вареники сирні ледачі я роблю по неділях, коли приношу з базару свіжий сир. Не пам'ятаю випадку, щоб хтось був незадоволений, що на сніданок - лінивці! Ось мій рецепт, пробуйте!
Вареники сирні ледачі варяться дуже швидко. Спливли, трохи покипів і по тарілочках! Подавати вареники сирні ледачі можна зі сметаною або з топленим маслом, посипаною корицею. Я вважаю, що вареники - альтернатива сирників, тільки сирники потрібно смажити. Сьогодні все вже знають, що смажена їжа більш шкідлива, ніж варена. Тому перевагу я віддаю саме ледачим вареників. Найголовніше, що їх приготування займає дуже мало часу. Спробуйте самі. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 130 грам
- Сіль, цукор - За смаком
Підготувати продукти.
Сир протерти і змішати з яйцями.
Додати борошно і замісити тісто.
Тісто поділити на частини і розкачати ковбаски.
Тісто злегка притиснути пальцями і порізати на однакові шматочки.
Вареники кинути в киплячу воду, варити 3-5 хвилин.
Смачного!