Варена курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити курку в мультиварці: поклав м'ясо, залив водою і нехай собі кипить - але навіть таке просте блюдо можна зробити смачніше і цікавіше, і я розповім як.
Ні для кого не секрет, що відварне м'ясо, особливо куряче, є дієтичним, і його рекомендують їсти тим людям, у яких є проблеми з травленням, або маленьким діткам. У свій час мені теж не можна було їсти ні смаженого, наш tushenogo, тому я готувала собі варену курку в мультиварці в домашніх умовах. А щоб за смаком м'ясо не було таким прісним, я додавала в воду овочі та зелень, ніби нічого особливого, а смак стає куди багатшим і більш насиченою. Так що якщо ви вирішили відязикатися від шкідливої їжі або просто стежте за своєю фігурою, можливо, вам стане в нагоді цей простий рецепт вареної курки в мультиварці.
1) Отже, насамперед нам слід очистити філе від шкіри, плівочок і жиру і ретельно промити його під проточною водою.
2) Далі викладаємо філе в чашу мультиварки, додаємо очищену моркву, цілі очищені цибулини і зелень, заливаємо все водою так, щоб рідина повністю накривала овочі і м'ясо.
3) Вибираємо на мультиварці режим "гасіння" або "суп" (в залежності від моделі), встановлюємо час 1, 5 години і варимо м'ясо під закритою кришкою. Не забуваємо зняти піну, після того як вода закипить.
Готове філе можна подавати зі свіжими овочами або улюбленим гарніром, а з залишився бульйону можна приготувати відмінний овочевий суп. Приємного вам апетиту!
- Куряче філе - 400-500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Зелень свіжа - За смаком (корінь петрушки, кріп)
- Спеції - За смаком (лавровий лист, перець духмяний горошком)
1) Отже, насамперед нам слід очистити філе від шкіри, плівочок і жиру і ретельно промити його під проточною водою.
2) Далі викладаємо філе в чашу мультиварки, додаємо очищену моркву, цілі очищені цибулини і зелень, заливаємо все водою так, щоб рідина повністю накривала овочі і м'ясо.
3) Вибираємо на мультиварці режим "гасіння" або "суп" (в залежності від моделі), встановлюємо час 1, 5 години і варимо м'ясо під закритою кришкою. Не забуваємо зняти піну, після того як вода закипить.
Готове філе можна подавати зі свіжими овочами або улюбленим гарніром, а з залишився бульйону можна приготувати відмінний овочевий суп. Приємного вам апетиту!