Вафлі з коричневим маслом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вафель з пахтою і коричневим маслом.
За цим рецептом у вас вийде 6-7 вафель. Подавайте вафлі з вашими улюбленими фруктами і кленовим сиропом. Це чудовий сніданок припаде до душі всієї сім'ї.
- Несолоного вершкового масла - 6 Ст. Ложок
- Борошна - 1 Склянка (плюс 2 столові ложки)
- Коричневого цукру - 1/4 склянки
- Розпушувача - 1 Чайна ложка
- Соди - 1/4 чайних ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Сколотин - 1 Склянка
- Великих яйця - 2 штуки
- Несолоне вершкове масло для вафельниці - За смаком
1. У невеликій каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Готувати до тих пір, поки масло не придбає коричневий колір і горіховий аромат, протягом приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню.
2. У середній мисці перемішати борошно, коричневий цукор, розпушувач, соду і сіль. Зробити поглиблення в центрі борошна і влити сколотини і яєчні жовтки. Акуратно збити всі інгредієнти разом віночком.
3. Додати коричневе масло і збити до повного розчинення.
4. У мисці збити яєчні білки міксером в піну.
5. Акуратно додати збиті білки в тісто в два заходи. Перемішати.
6. Злегка змастити вафельницу вершковим маслом і приготувати вафлі відповідно до інструкцій виробника.
7. Готові вафлі подавати з фруктами, полив їх кленовим сиропом при бажанні.