Рецепт Вафлі класичні фото

Вафлі класичні
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Як приготувати вафлі класичні? Я люблю хрусткі рум'яні вафлі. Рецептів їх приготування існує багато, але після охолодження вафлі стають м'якими. Цей рецепт не такий.

Опис приготування:

Краса цього рецепта в тому, що вафлі після охолодження не стають м'якими. Охолонувши, вони стають хрусткими. Рекомендую подавати вафлі в охолодженому вигляді.

Дане тісто можна використовувати для приготування інших десертів. Наприклад, можна подати у вафельному ріжку кульки морозива або фруктове асорті.

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (можна замінити на соду, гаситься оцтом)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Вершкове масло розтоплене - 70 грам
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
вафлі класичні - фото крок 1
Для приготування вафель в миску просійте борошно. Додайте розпушувач і крохмаль. Перемішайте.
вафлі класичні - фото крок 2
Додайте яйця, майонез, цукор, кефір, щіпку солі.
вафлі класичні - фото крок 3
Розтопити вершкове масло, влийте його тонкою цівкою в тісто. Збийте все просто виделкою до однорідної консистенції. Отримаємо тісто трохи густіше, ніж тісто для приготування оладок.
вафлі класичні - фото крок 4
На електровафельніцу випікаємо млинці звичним способом. З 1 вафлю йде близько 1, 5 ст. Ложки тесту або 1 столова ложка з гіркою.
вафлі класичні - фото крок 5
Підрум'янювати вафлі можна на ваш розсуд. Я люблю рум'яні вафлі.

Схожі рецепти