Тушкований мікс овочів
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу або бажання придумувати складні страви на обід або вечерю, скористайтеся цією простою і зручною ідеєю, як приготувати тушкований мікс овочів. Корисно, ароматно і дуже смачно!
Набір використовуваних тут інгредієнтів - це всього лише один з можливий варіантів. Ви можете взяти абсолютно будь-які овочі в улюбленому поєднанні. Підійдуть як свіжі, так і заморожені суміші. Якщо свіжих помідорів немає під рукою, додайте трохи томатного соусу, щоб підлива була більш насиченою. Спеції також можете варіювати, використовуючи більш гострі, пряні або нейтральні.
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Кольорова капуста - 1/2 штуки
- Стручкова квасоля - 150 грам
- Зелений горошок - 150 грам
- Вода - 1.5 склянки
- Вершки - 1/4 склянки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Розігрійте рослинне масло як слід. Викладіть подрібнену цибулю, часник і імбир. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності, помішуючи.
2. Додайте нарізані кубиками помідори, перемішайте.
3. Викладіть кольорову капусту, розділену на суцвіття, нарізану картоплю, морква, квасоля.
4. Слідом додайте зелений горошок.
5. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції. Акуратно все перемішайте.
6. Влийте воду і доведіть до кипіння. Після зменшіть вогонь і залиште гаситися хвилин на 20 (час залежить від того, які саме овочі ви вибрали).
7. В кінці додайте трохи вершків і прогрійте все разом пару хвилин.
8. Перед подачею можна додати в тушкований мікс овочів свіжої зелені. Смачного!