Тушковані підберезники
(покроковий рецепт з фото)
Смак лісових грибів непорівнянний ні з яким блюдом. Я пропоную класичний рецепт тушкованих підберезників в домашніх умовах. Зверніть увагу на нього і спробуйте побалувати своїх домашніх.
Не всі гриби смачні в супі. Це стосується і підберезників, тому краще їх смажити і тушкувати. Найбільш їх смак розкривається на сковороді з цибулею і сметаною. Всім раджу приготувати тушковані підберезники в домашніх умовах саме за цим рецептом.
- Підберезники - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 200 грам (або вершки 20%)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам

1. Лісні гриби - це лісові гриби і їх смак непорівнянний. Спробуйте приготувати тушковані підберезники в домашніх умовах і ви в цьому переконаєтеся. Нам вдалося роздобути ціле козуб. Для початку я замочила їх на півгодини, після чого ретельно вимила і відправила варитися на 45 хвилин в підсолену воду.

2. Тепер дайте їм трохи охолонути і можна смажити на олії. Коли випарується вся рідина, додати цибулю і довести до готовності. Не забудьте за смаком поперчити.

3. Іноді я додаю до грибам морква, але це за бажанням. Ретельно перемішуйте гриби і на 10 хвилин можна накрити кришкою.

4. Тепер саме час влити сметану або густі вершки. Тушкуємо ще півгодини, додаючи трохи води (по необхідності).

5. Ось і наші тушковані підберезники в домашніх умовах готові! Подавати їх можна самостійно або разом з картопляним пюре. Я раджу насолодитися їх смаком, НЕ розбавляючи іншими продуктами.