Рецепт Тушковані котлети фото

Тушковані котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Ароматний фарш, зліплений в овальну форму і підсмажений на сковороді, приваблює багатьох гурманів. Але що робити, якщо жирна і смажена їжа протипоказана? Чи не відмовлятися ж від котлет назавжди.

Дивіться, як приготувати тушковані котлети. Вони ніжні і корисні. Для приготування змішайте яловичий фарш з яйцем, спеціями і злегка відбийте його долоньками. Сформуйте котлетки і запечіть в духовці, а потім протушкувати в соусі. Подавайте з улюбленим гарніром. Вдалого приготування!

  • Фарш яловичий - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сік томатний - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 2 чайних ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
тушковані котлети - фото крок 1
У нежирний яловичий фарш вбийте куряче яйце.
тушковані котлети - фото крок 2
Додайте перець, Сіль і перець. Все добре перемішайте.
тушковані котлети - фото крок 3
Сковороду з товстим дном змастіть маслом. На неї викладіть круглі невеликі котлетки з фаршу.
тушковані котлети - фото крок 4
В духовці, розігрітій до 200 градусів, випікайте котлети до готовності (хвилин 35).
тушковані котлети - фото крок 5
Складіть готові котлети в глибокий сотейник. Залийте сумішшю томатного соку з лимонним, трохи солі. Гасіть після закипання суміші протягом 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти