Тушковані котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний фарш, зліплений в овальну форму і підсмажений на сковороді, приваблює багатьох гурманів. Але що робити, якщо жирна і смажена їжа протипоказана? Чи не відмовлятися ж від котлет назавжди.
Дивіться, як приготувати тушковані котлети. Вони ніжні і корисні. Для приготування змішайте яловичий фарш з яйцем, спеціями і злегка відбийте його долоньками. Сформуйте котлетки і запечіть в духовці, а потім протушкувати в соусі. Подавайте з улюбленим гарніром. Вдалого приготування!
- Фарш яловичий - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сік томатний - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 2 чайних ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
У нежирний яловичий фарш вбийте куряче яйце.
Додайте перець, Сіль і перець. Все добре перемішайте.
Сковороду з товстим дном змастіть маслом. На неї викладіть круглі невеликі котлетки з фаршу.
В духовці, розігрітій до 200 градусів, випікайте котлети до готовності (хвилин 35).
Складіть готові котлети в глибокий сотейник. Залийте сумішшю томатного соку з лимонним, трохи солі. Гасіть після закипання суміші протягом 10 хвилин. Смачного!