Котлети тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Котлети тушковані - це просте домашнє блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Ніжні, м'які, ароматні котлети добре поєднуються з різними гарнірами. Блюдо підійде на обід або вечерю.
Приготуємо котлети тушковані в домашніх умовах. Я використовую жирну свинину, але якщо м'ясо сухувато, рекомендую додати в фарш трохи сала. Замість зеленої цибулі можна використовувати звичайний білий ріпчаста цибуля. Готові котлети подаються до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кнопка - 1-2 скибочок
- Молоко - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Батон слід попередньо замочити в молоці на 10 хвилин.
М'ясо нарізаємо великими шматками.
Крупно наріжте цибулю. Віджимаємо батон, пропускаємо його через м'ясорубку разом з цибулею і м'ясом.
Перемішуємо отриманий фарш, додаємо яйце, а також за смаком сіль і спеції.
Формуємо котлети, швидко обсмажуємо їх на рослинному маслі з усіх боків.
Перекладаємо котлетки в глибоку каструльку, заливаємо холодною водою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
Смачного!