Рецепт Котлети тушковані фото

Котлети тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Фарш
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети тушковані - це просте домашнє блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Ніжні, м'які, ароматні котлети добре поєднуються з різними гарнірами. Блюдо підійде на обід або вечерю.

Приготуємо котлети тушковані в домашніх умовах. Я використовую жирну свинину, але якщо м'ясо сухувато, рекомендую додати в фарш трохи сала. Замість зеленої цибулі можна використовувати звичайний білий ріпчаста цибуля. Готові котлети подаються до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Кнопка - 1-2 скибочок
  • Молоко - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
котлети тушковані - фото крок 1
Батон слід попередньо замочити в молоці на 10 хвилин.
котлети тушковані - фото крок 2
М'ясо нарізаємо великими шматками.
котлети тушковані - фото крок 3
Крупно наріжте цибулю. Віджимаємо батон, пропускаємо його через м'ясорубку разом з цибулею і м'ясом.
котлети тушковані - фото крок 4
Перемішуємо отриманий фарш, додаємо яйце, а також за смаком сіль і спеції.
котлети тушковані - фото крок 5
Формуємо котлети, швидко обсмажуємо їх на рослинному маслі з усіх боків.
котлети тушковані - фото крок 6
Перекладаємо котлетки в глибоку каструльку, заливаємо холодною водою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
котлети тушковані - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти