Тушковані котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованих котлет в мультиварці сподобається всім любителям здорової і смачної їжі. Поєднання ніжного, тане в роті, м'яса і пікантного соусу відмінно підійде для обіду.
Якщо вам набридли смажені котлети, ви повинні спробувати тушковані. Марка і модель мультиварки не мають значення. Блюдо прекрасно буде виглядати не тільки на обідньому, але і на святковому столі. Для приготування тушкованих котлет в мультиварці фарш може бути будь-яким: свинячим, яловичим, фарш з індички теж відмінно підійде) Я готувала з свинячого і яловичого, взявши кожного приблизно навпіл (яловичого можна взяти більше, якщо не хочете, щоб котлети були сильно жирними).
1. PIME і свіжа цибуля, нарізаємо дрібними кубиками. Часник теж подрібнюємо.
2. Хліб замочуємо в молоці. Потім вичавлюємо. Пропускаємо через м'ясорубку фарш, додавши хліб, цибуля і часник.
3. Тепер додаємо в фарш яйце і спеції, гарненько перемішуємо (можна взагалі відбити, щоб котлети не розвалювалися).
4. Формуємо котлети. Обсмажуємо їх з одного боку в чаші, додавши масла, в режимі "випічка" . В принципі, можна і не обсмажувати)
5. Тим часом, готуємо соус: змішуємо кетчуп і сметану, додаємо мультістакан і перемішуємо.
6. Заливаємо котлети соусом і ставимо на годину в режимі "гасіння" .
Готово! Тушковані котлети в мультиварці можна подати з картопляним пюре або спагетті. Смачного)
- Фарш - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Хліб - 2 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка (мультистакан)
1. PIME і свіжа цибуля, нарізаємо дрібними кубиками. Часник теж подрібнюємо.
2. Хліб замочуємо в молоці. Потім вичавлюємо. Пропускаємо через м'ясорубку фарш, додавши хліб, цибуля і часник.
3. Тепер додаємо в фарш яйце і спеції, гарненько перемішуємо (можна взагалі відбити, щоб котлети не розвалювалися).
4. Формуємо котлети. Обсмажуємо їх з одного боку в чаші, додавши масла, в режимі "випічка" . В принципі, можна і не обсмажувати)
5. Тим часом, готуємо соус: змішуємо кетчуп і сметану, додаємо мультістакан і перемішуємо.
6. Заливаємо котлети соусом і ставимо на годину в режимі "гасіння" .
Готово! Тушковані котлети в мультиварці можна подати з картопляним пюре або спагетті. Смачного)