Рецепт Тушковані котлети в мультиварці фото

Тушковані котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви, Котлети

Рецепт приготування тушкованих котлет в мультиварці сподобається всім любителям здорової і смачної їжі. Поєднання ніжного, тане в роті, м'яса і пікантного соусу відмінно підійде для обіду.

Якщо вам набридли смажені котлети, ви повинні спробувати тушковані. Марка і модель мультиварки не мають значення. Блюдо прекрасно буде виглядати не тільки на обідньому, але і на святковому столі. Для приготування тушкованих котлет в мультиварці фарш може бути будь-яким: свинячим, яловичим, фарш з індички теж відмінно підійде) Я готувала з свинячого і яловичого, взявши кожного приблизно навпіл (яловичого можна взяти більше, якщо не хочете, щоб котлети були сильно жирними).

1. PIME і свіжа цибуля, нарізаємо дрібними кубиками. Часник теж подрібнюємо.

2. Хліб замочуємо в молоці. Потім вичавлюємо. Пропускаємо через м'ясорубку фарш, додавши хліб, цибуля і часник.

3. Тепер додаємо в фарш яйце і спеції, гарненько перемішуємо (можна взагалі відбити, щоб котлети не розвалювалися).

4. Формуємо котлети. Обсмажуємо їх з одного боку в чаші, додавши масла, в режимі "випічка" . В принципі, можна і не обсмажувати)

5. Тим часом, готуємо соус: змішуємо кетчуп і сметану, додаємо мультістакан і перемішуємо.

6. Заливаємо котлети соусом і ставимо на годину в режимі "гасіння" .

Готово! Тушковані котлети в мультиварці можна подати з картопляним пюре або спагетті. Смачного)


  • Фарш - 600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Хліб - 2 скибочки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка (мультистакан)
Якщо вам набридли смажені котлети, ви повинні спробувати тушковані. Марка і модель мультиварки не мають значення. Блюдо прекрасно буде виглядати не тільки на обідньому, але і на святковому столі. Для приготування тушкованих котлет в мультиварці фарш може бути будь-яким: свинячим, яловичим, фарш з індички теж відмінно підійде) Я готувала з свинячого і яловичого, взявши кожного приблизно навпіл (яловичого можна взяти більше, якщо не хочете, щоб котлети були сильно жирними).

1. PIME і свіжа цибуля, нарізаємо дрібними кубиками. Часник теж подрібнюємо.

2. Хліб замочуємо в молоці. Потім вичавлюємо. Пропускаємо через м'ясорубку фарш, додавши хліб, цибуля і часник.

3. Тепер додаємо в фарш яйце і спеції, гарненько перемішуємо (можна взагалі відбити, щоб котлети не розвалювалися).

4. Формуємо котлети. Обсмажуємо їх з одного боку в чаші, додавши масла, в режимі "випічка" . В принципі, можна і не обсмажувати)

5. Тим часом, готуємо соус: змішуємо кетчуп і сметану, додаємо мультістакан і перемішуємо.

6. Заливаємо котлети соусом і ставимо на годину в режимі "гасіння" .

Готово! Тушковані котлети в мультиварці можна подати з картопляним пюре або спагетті. Смачного)

Схожі рецепти