Рецепт Кабачки тушковані в мультиварці фото

Кабачки тушковані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли настає довгоочікуване літо і починають дозрівати смачні і корисні овочі, приходить час змінити наш повсякденний раціон і включити в нього якомога більше овочевих страв, як, наприклад, це.

Опис приготування:

Для всіх любителів свіжих овочів і різних овочевих страв влітку настає справжнє свято, адже в цей час можна вдосталь насолодитися корисною і смачною їжею. Наприклад, у нашій родині, в літньо-осінній період в меню відбуваються значні трансформації, м'ясо ми їмо значно рідше, а ось овочі в будь-якому вигляді навпаки стають основним джерелом корисних речовин і мікроелементів. І в цьому рецепті я хочу поділитися з вами простим рецептом кабачків тушкованих в мультиварці, ця страва, мабуть, частіше за інших з'являється на нашому столі. Воно неймовірно просте в приготуванні, дуже соковите і смачне, але при цьому досить легке і корисне. Ця страва особливо сподобається тим, у кого є свій город, адже ви просто можете вийти на ділянку, нарвати свіжі овочі і з легкістю приготувати кабачки тушковані в мультиварці в домашніх умовах, все дуже швидко і неймовірно смачно.

  • Кабачок - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелень свіжа подрібнена - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
кабачки тушковані в мультиварці - фото крок 1
Для початку чистимо овочі і промиваємо їх, морква ріжемо півкільцями, часник пластинками, ріпчаста цибуля невеликими кубиками.
кабачки тушковані в мультиварці - фото крок 2
Додаємо в мультиварку рослинне масло і викладаємо в неї морква, цибуля і часник.
кабачки тушковані в мультиварці - фото крок 3
Кабачки промиваємо і зрізаємо з них шкірку, якщо вони молоденькі, то можна і не чистити їх. Нарізаємо кабачки кільцями і викладаємо в чашу поверх інших овочів, посипаємо їх сіллю.
кабачки тушковані в мультиварці - фото крок 4
На кабачки викладаємо нарізані кружальцями помідори, їх також солимо і посипаємо спеціями. Закриваємо кришку, вибираємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1 час.
кабачки тушковані в мультиварці - фото крок 5
Приблизно за 5-10 хвилин до готовності страви відкриваємо кришку і посипаємо все подрібненою зеленню. У процесі гасіння овочі пустять сік, тому страва вийде дуже соковитим і смачним, приємного апетиту!

Схожі рецепти