Кабачки тушковані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Коли настає довгоочікуване літо і починають дозрівати смачні і корисні овочі, приходить час змінити наш повсякденний раціон і включити в нього якомога більше овочевих страв, як, наприклад, це.
Для всіх любителів свіжих овочів і різних овочевих страв влітку настає справжнє свято, адже в цей час можна вдосталь насолодитися корисною і смачною їжею. Наприклад, у нашій родині, в літньо-осінній період в меню відбуваються значні трансформації, м'ясо ми їмо значно рідше, а ось овочі в будь-якому вигляді навпаки стають основним джерелом корисних речовин і мікроелементів. І в цьому рецепті я хочу поділитися з вами простим рецептом кабачків тушкованих в мультиварці, ця страва, мабуть, частіше за інших з'являється на нашому столі. Воно неймовірно просте в приготуванні, дуже соковите і смачне, але при цьому досить легке і корисне. Ця страва особливо сподобається тим, у кого є свій город, адже ви просто можете вийти на ділянку, нарвати свіжі овочі і з легкістю приготувати кабачки тушковані в мультиварці в домашніх умовах, все дуже швидко і неймовірно смачно.
- Кабачок - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Зелень свіжа подрібнена - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком