Тушковане курча з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дієтичного страви з курятини, яке відмінно підійде для всіх членів вашої родини.
Сучасний ритм життя краде у нас занадто багато часу, але так хочеться годувати сім'ю повноцінно! Даний рецепт допоможе вам при мінімальній витраті часу і зусиль приготувати однаково смачне і корисне блюдо - перевірено американськими бізнес-леді!
- Курячого м'яса - 600 грам
- Сіль і перець - - За смаком
- Води - 2 склянки
- Морквини - 2 штуки
- Цибулини - 2 штуки
- Картоплини - 3 штуки
- Втечі селери - 2 штуки
- Втечі селери - 2 штуки
- Часнику - 1 зубчик
- Кукурудзяного крохмалю - 1 Ст. Ложка
- Шматочка імбиру - 2 штуки
- Паличка кориці - 1 штука
- Чорного перцю - 6 штук
- Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
- Курячого бульйону - 10 грам
- Лука - 2 Ст. Ложки
1. У каструлю влити 3 столові ложки оливкової олії, помістити туди шматки рубленого курчати і підрум'янити (7-10 хвилин). Додати спеції, імбир і товчений часник і прожарити ще пару хвилин.
2. Влити воду, додати різану моркву, цибуля півкільцями, картопля часточками. Закрити каструлю кришкою і закип'ятити. У киплячу рідину додати соєві соуси, бульйонний кубик, сіль і перець за смаком. Гасити на повільному вогні ще 30-45 хвилин, поки м'ясо не стане ніжним, а овочі м'якими.
3. Розмішайте крохмаль в парі ложок води і влийте в тушковане м'ясо, ретельно перемішуючи - таким чином бульйон придбає необхідну густоту. Доведіть до кипіння і тушкуйте ще 5 хвилин. Блюдо готово! Подавайте його гарячим, посипавши кожну порцію рубаним зеленою цибулею і петрушкою.