Рецепт Тушкована риба в сметанному соусі фото

Тушкована риба в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Сметанний соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Коли риба гаситься в сметанному соусі, практично завжди виходить смачно і апетитно! Страву можна подавати до столу як самостійне, але якщо є бажання, приготуйте додатковий гарнір.

Опис приготування:

Приготуємо тушковану рибу в сметанному соусі в домашніх умовах. Морську рибу розрізаємо на порційні шматочки і додаємо спеції за смаком. Обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді, а сметану змішуємо з водою і спеціями. Викладаємо рибу на сковороду, злегка обсмажуємо і додаємо підготовлені овочі і сметанний соус. Тушкуємо блюдо приблизно півгодини, після чого подаємо на стіл, прикрасивши зеленню. Хай щастить!

  • Риба морська - 700 грам (філе)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
тушкована риба в сметанному соусі - фото крок 1
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками, додаємо спеції і сіль за смаком.
тушкована риба в сметанному соусі - фото крок 2
Морква трьом на середній тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Потім обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого.
тушкована риба в сметанному соусі - фото крок 3
Для соусу: змішуємо 1, 5 склянки води, сметану, сіль і спеції.
тушкована риба в сметанному соусі - фото крок 4
Тепер злегка обсмажуємо рибу на сковороді, додаємо овочі і заливаємо сметанним соусом. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.
тушкована риба в сметанному соусі - фото крок 5
Подаємо страву на стіл, прикрасивши його зеленню. Смачного!

Схожі рецепти