Тушкована риба в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Коли риба гаситься в сметанному соусі, практично завжди виходить смачно і апетитно! Страву можна подавати до столу як самостійне, але якщо є бажання, приготуйте додатковий гарнір.
Приготуємо тушковану рибу в сметанному соусі в домашніх умовах. Морську рибу розрізаємо на порційні шматочки і додаємо спеції за смаком. Обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді, а сметану змішуємо з водою і спеціями. Викладаємо рибу на сковороду, злегка обсмажуємо і додаємо підготовлені овочі і сметанний соус. Тушкуємо блюдо приблизно півгодини, після чого подаємо на стіл, прикрасивши зеленню. Хай щастить!
- Риба морська - 700 грам (філе)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - 40 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками, додаємо спеції і сіль за смаком.
Морква трьом на середній тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Потім обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого.
Для соусу: змішуємо 1, 5 склянки води, сметану, сіль і спеції.
Тепер злегка обсмажуємо рибу на сковороді, додаємо овочі і заливаємо сметанним соусом. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.
Подаємо страву на стіл, прикрасивши його зеленню. Смачного!