Тушкована індичка в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную до ознайомлення простий рецепт тушкованою індички в сметанному соусі. Це відмінний варіант вечері або обіду, коли хочеться ак-то урізноманітнити звичні гарніри, зробивши їх більш вишуканими!
Рецепт приготування тушкованою індички в сметанному соусі - для вас! смачне, соковите і ніжне м'ясо індички в поєднанні зі сметанним соусом і дивовижними спецій робить блюдо дуже незвичайним - це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким! Для тих, хто цінує гурманським кухню!
- Індичка - 1 кілограм (без кісток)
- Крем - 200 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Лавровий лист - 3 штуки
- Обкладинка - 3 штуки (палички)
- Кардамон зелений - 12 штук (зернятка)
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Перець гострий - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка (або 3 ç.l. Перетертого в пюре кореня імбиру - так буде навіть смачніше)
- Масло рослинне - 3 чайних ложки
- Спеції - За смаком
1. Прогріємо масло в глибокій сковороді, на ньому підсмажити спочатку корицю, лавровий лист і кардамон, коли піде яскравий аромат - додамо також роздавлений часник, перець і подрібнену цибулю, обсмажити все разом.
2. Потім додамо шматочки індички, обсмажити до появи скоринки, і заливаємо все вміст сковороди сметаною. Додамо трохи води. Коли закипить - додамо також імбир і спеції, тримаємо під кришкою на маленькому вогні до готовності м'яса.
3. Вуаля! Все готово! Рекомендую тепер позбутися кориці, lavrovogo лист і кардамон - в готовій страві вони будуть гірчити. Подаємо і насолоджуємося смаком!