Рецепт Тушкована індичка в сметанному соусі фото

Тушкована індичка в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную до ознайомлення простий рецепт тушкованою індички в сметанному соусі. Це відмінний варіант вечері або обіду, коли хочеться ак-то урізноманітнити звичні гарніри, зробивши їх більш вишуканими!

Опис приготування:

Рецепт приготування тушкованою індички в сметанному соусі - для вас! смачне, соковите і ніжне м'ясо індички в поєднанні зі сметанним соусом і дивовижними спецій робить блюдо дуже незвичайним - це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким! Для тих, хто цінує гурманським кухню!

  • Індичка - 1 кілограм (без кісток)
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Обкладинка - 3 штуки (палички)
  • Кардамон зелений - 12 штук (зернятка)
  • Цибуля - 1 штука (великий)
  • Перець гострий - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Імбир сушений - 1 Чайна ложка (або 3 ç.l. Перетертого в пюре кореня імбиру - так буде навіть смачніше)
  • Масло рослинне - 3 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
тушкована індичка в сметанному соусі - фото крок 1
1. Прогріємо масло в глибокій сковороді, на ньому підсмажити спочатку корицю, лавровий лист і кардамон, коли піде яскравий аромат - додамо також роздавлений часник, перець і подрібнену цибулю, обсмажити все разом.
тушкована індичка в сметанному соусі - фото крок 2
2. Потім додамо шматочки індички, обсмажити до появи скоринки, і заливаємо все вміст сковороди сметаною. Додамо трохи води. Коли закипить - додамо також імбир і спеції, тримаємо під кришкою на маленькому вогні до готовності м'яса.
тушкована індичка в сметанному соусі - фото крок 3
3. Вуаля! Все готово! Рекомендую тепер позбутися кориці, lavrovogo лист і кардамон - в готовій страві вони будуть гірчити. Подаємо і насолоджуємося смаком!

Схожі рецепти