Індичка в сметанному соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
На гаряче, коли під рукою є філе індички, хочу запропонувати вам зробити це просте, соковите і апетитне блюдо. Воно чудово підійде на обід або вечерю, до будь-якого гарніру або овочів. Спробуйте!
Хочете, навчу вас, як приготувати індичку в сметанному соусі в мультиварці? На це знадобиться мінімум зусиль і всього якихось півгодини часу. Завдяки техніці, філе виходить дуже ніжним, не пригорає і не висихає. При бажанні ви можете додати в рецепт овочі за смаком: цибуля, морква, часник, солодкий перець, брокколі і т.Д. Таке гаряче блюдо стане відмінною ідеєю для тих, хто вважає за краще не тільки смачні, але і корисні страви.
- Філе індички - 450 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Кунжут - За смаком (по бажанню)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Набір інгредієнтів невеликий і досить простий.
2. Філе вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Посоліть і додайте спеції за смаком. У чашу мультиварки налийте трохи олії, Зарку "режим & Quot установки.
3. Викладіть індичку, обсмажте її на протязі декілька хвилин.
4. Влийте сметану і акуратно все перемішайте. Встановіть режим "гасіння" з 25-30 хвилин.
5. Перед подачею можна доповнити блюдо свіжою зеленню і жменею кунжуту. Смачного!