Тушкована курка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована курка - безпрограшний варіант приготування смачного страви здоровим способом. М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і багатим на смак. Готувати таку курочку ми будемо в сковороді.
Для того, щоб приготувати тушковану курку, не обов'язково купувати спеціальні сотейники або мультиварки. Її легко можна протушкувати в звичайній сковороді. Таким чином скорочується час приготування страви, до того ж, вам не будуть потрібні додаткові кухонне приладдя. Поєднання простих інгредієнтів дасть дивовижний результат. Порадуйте близьких простим і дуже смачними ласощами! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати тушковану курку на сковороді.
- Курячі стегенця - 6-8 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Оливки без кісточок - 175 грам
- Курячий бульйон - 175 мілілітрів
- Чебрець сушений - 14 чайних ложок
- Сіль - - За смаком
Попередньо промиті і обсушені курячі стегна посоліть і обсмажте на сильному вогні до утворення золотистої скоринки.
Курку перекладіть на тарілку, обсмажте в тій самій олії подрібнену цибулю.
Коли цибуля стане м'яким і прозорим, додайте подрібнені оливки, бульйон, а також чебрець.
У киплячу ароматну суміш опустіть курку, накрийте сковороду кришкою, тушкуйте на повільному вогні протягом 20-25 хвилин. Ніжна тушкована курка готова!