Рецепт Тушкована картопля з м'ясом в скороварці фото

Тушкована картопля з м'ясом в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Морква
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Варіант, як приготувати тушковану картоплю з м'ясом в скороварці, це смачне і ситне блюдо. Можна вибрати яловичину або свинину, а також додати інші овочі, наприклад, морква, селера та інші.

Опис приготування:

Приготування в скороварці значно скорочує весь процес, проте, будьте уважні і після закінчення приготування не поспішайте прибирати кришку, а дочекайтеся, щоб спало тиск. М'ясо і овочі будуть ніжними і добре протушенние.

  • Яловичина - 1, 2 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Червоне вино - 150 мілілітрів
  • Бульйон - 3 склянки
  • Морква - 3 штуки
  • Пастернак - 3 штуки
  • Селера - 3 штуки
  • Картопля - 700 грам
  • Чебрець - 3 штуки (гілочки)
  • Петрушка - 1 пучок
тушкована картопля з м'ясом в скороварці - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо і розріжте його на шматочки, перекладіть в миску. Додайте до м'яса борошно, сіль і чорний мелений перець, перемішайте. Увімкніть скороварку і викладіть масло, включите режим «Соте» і обсмажуйте м'ясо до золотистої скоринки, потім видаліть з чаші і викладіть в миску.
тушкована картопля з м'ясом в скороварці - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і наріжте кубиками, вимийте і очистіть моркву, пастернак, селера, картопля і наріжте шматочками. На режимі «Соте» обсмажуйте цибулю, потім влийте бульйон і вино, додайте подрібнений часник і томатну пасту.
тушкована картопля з м'ясом в скороварці - фото крок 3
3. Викладіть в чашу картоплю, м'ясо, чебрець і встановіть режим «М'ясо», закрийте клапан для скороварки, готуйте 20 хвилин. Не поспішайте відкривати кришку відразу, а залиште на 30 хвилин.
тушкована картопля з м'ясом в скороварці - фото крок 4
4. Викладіть страву в тарілку і прикрасьте петрушкою, подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти