Тушкована капуста з кабачком і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Для мене це одне з найпростіших блюд, які можна приготувати на швидку руку. До капусти ній можна додавати і інші інгредієнти. Вийде не менш цікаво і смачно. Спробуйте це блюдо!
Представляю вам рецепт, як приготувати тушковану капусту з кабачками. Це просте блюдо, яке може стати частим гостем на вашому сімейному вечері. Продукти можна легко дістати, а приготування не займе у вас багато часу і сил. Курка відмінно поєднується з даними інгредієнтами. Вийде дуже гарне гаряче!
- Курка - 2 кілограма
- Кабачок - 300 грам
- Капуста - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 0, 25 штуки
- Спеції для курки - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Помийте і обробити курку. Видаліть всі кістки. Викладіть курочку в казан, змащений олією. Поставте на 10 хвилин на тихий вогонь.
Дрібно наріжте цибулю. Морква, кабачки, капусту і болгарський перець теж наріжте.
Викладіть моркву і цибулю до курки. Чи не перемішуйте. Закрийте кришкою і залиште на вогні ще на 10 хвилин.
Овочі, що залишилися додайте в казан. Приправити сіллю і виробляють. Можете влити трохи води. Гасіть близько півгодини. Після цього блюдо буде готово!