Пиріг з куркою і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний пиріг з куркою і кабачком можна подати з бульйоном на вечерю. Спробуйте, смачно!
Використовуйте для приготування пирога готове дріжджове тісто.
- Тісто дріжджове - 500 грам (готове)
- Яйце - 3 штуки
- Плавлений сир - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Молоко - 150 мілілітрів
- Курка - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Кабачок молодий - 1 штука
Тісто розкачати в пласт. Для приготування пирога візьміть форму. Форму змастити маслом. Укласти в форму тонкий шар тіста. Зайве обрізати. З 500 г тесту вийде 2 пирога, діаметром 24 см.
Курку нарізати шматочками. Подрібнити кабачок і цибулю.
На рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати курку. Обсмажити цибулю з куркою, а потім додати кабачок і обсмажити все разом.
Плавлений сир натріть на тертці.
Влийте до сиру молоко, вбийте яйця і все збийте до однорідності. Додайте сіль і перець.
Обсмажену начинку розподіліть по поверхні пирога.
Залийте заливкою. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг у духовці 15 хвилин до готовності.
Подайте до столу. Смачного.