Рецепт Пиріг з морквою і кабачком фото

Пиріг з морквою і кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Баклажан , Пісочне тісто , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу з вами поділитися оригінальним рецептом пирога з морквою і кабачком! начинка проста, тісто - готове, так що вийде він дуже швидко. Зате до чого нестандартна подача! рекомендую!

Опис приготування:

Цей пиріг з морквою і кабачком в домашніх умовах зможе приготувати навіть початківець кухар. Я часто міняю компоненти, але зберігаю принцип викладання інгредієнтів по колу. Адже це так красиво! Можна, можливо, наприклад, баклажан замінити капустяним листям і зробити нижній шар з томатів. Словом, не бійтеся експериментувати, а я вам бажаю удачі!

  • Тісто заморожене пісочне - 500 грам (можна замінити листкового бездріжджового тіста або"пельменним" варіантом)
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
пиріг з морквою і кабачком - фото крок 1
1. Тісто розморозимо, розкачати і викладемо у форму, змащену маслом. Формуємо бортики і за бажанням посипаємо тісто спеціями і сіллю.
пиріг з морквою і кабачком - фото крок 2
2. Овочі нарізаємо тоненькими пластинками. Чим тонше, тим краще. Рекомендую скористатися пристосуванням для чищення картоплі, буде швидше.
пиріг з морквою і кабачком - фото крок 3
3. Тепер акуратно викладаємо пластинки по колу, від країв до центру впритул один до одного. Посипаємо спеціями і солимо. Відправляємо в духовку і тримаємо там до повної готовності тесту і овочів.
пиріг з морквою і кабачком - фото крок 4
4. Чекаємо, поки трохи охолоне, а потім нарізаємо і подаємо!

Схожі рецепти