Пиріг з морквою і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися оригінальним рецептом пирога з морквою і кабачком! начинка проста, тісто - готове, так що вийде він дуже швидко. Зате до чого нестандартна подача! рекомендую!
Цей пиріг з морквою і кабачком в домашніх умовах зможе приготувати навіть початківець кухар. Я часто міняю компоненти, але зберігаю принцип викладання інгредієнтів по колу. Адже це так красиво! Можна, можливо, наприклад, баклажан замінити капустяним листям і зробити нижній шар з томатів. Словом, не бійтеся експериментувати, а я вам бажаю удачі!
- Тісто заморожене пісочне - 500 грам (можна замінити листкового бездріжджового тіста або "пельменним" варіантом)
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати і викладемо у форму, змащену маслом. Формуємо бортики і за бажанням посипаємо тісто спеціями і сіллю.
2. Овочі нарізаємо тоненькими пластинками. Чим тонше, тим краще. Рекомендую скористатися пристосуванням для чищення картоплі, буде швидше.
3. Тепер акуратно викладаємо пластинки по колу, від країв до центру впритул один до одного. Посипаємо спеціями і солимо. Відправляємо в духовку і тримаємо там до повної готовності тесту і овочів.
4. Чекаємо, поки трохи охолоне, а потім нарізаємо і подаємо!