Рецепт Шоколадний пиріг з кабачком фото

Шоколадний пиріг з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Овочі, Какао, Яйця, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Той, хто придумав ховати в солодкі пироги овочі, просто геній. Якщо ви не скажете, що в рецепті є кабачки, ніхто не здогадається. Рекомендую рецепт, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком.

Пиріг виходить вологий, ніжний, корисний і дуже шоколадний. Можна використовувати цукіні або кабачки, різниці немає. Смак овочів абсолютно не відчувається, тому можете не переживати, що десерт перетвориться в овочевий пиріг. Кабачки будуть помітні в випічки в розрізі.

  • Кабачки - 2 штуки (терті кабачки 3 склянки)
  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 2 склянки
  • Какао - 3/4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Яйця - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Міцну каву - 0, 5 склянки
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 1
1. Форму для випічки застеліть фольгою або пергаментом. Натріть на тертці кабачки.
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 2
2. Борошно з'єднайте з какао, цукром, сіллю, розпушувачем, содою.
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 3
3. В окремій мисці змішайте тертий кабачок, яйця, рослинне масло і міцну каву.
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 4
4. З'єднайте сухі інгредієнти з вологими і перемішайте.
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 5
5. Вилийте тісто в підготовлену форму, розрівняйте його в один шар.
шоколадний пиріг з кабачком - фото крок 6
6. Запікайте при 180 градусах близько 45-50 хвилин. Готовий пиріг остудіть, тільки потім розріжте на шматочки.

Схожі рецепти