Шоколадний пиріг з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Той, хто придумав ховати в солодкі пироги овочі, просто геній. Якщо ви не скажете, що в рецепті є кабачки, ніхто не здогадається. Рекомендую рецепт, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком.
Пиріг виходить вологий, ніжний, корисний і дуже шоколадний. Можна використовувати цукіні або кабачки, різниці немає. Смак овочів абсолютно не відчувається, тому можете не переживати, що десерт перетвориться в овочевий пиріг. Кабачки будуть помітні в випічки в розрізі.
- Кабачки - 2 штуки (терті кабачки 3 склянки)
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Какао - 3/4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 2 чайних ложки
- Яйця - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Міцну каву - 0, 5 склянки
1. Форму для випічки застеліть фольгою або пергаментом. Натріть на тертці кабачки.
2. Борошно з'єднайте з какао, цукром, сіллю, розпушувачем, содою.
3. В окремій мисці змішайте тертий кабачок, яйця, рослинне масло і міцну каву.
4. З'єднайте сухі інгредієнти з вологими і перемішайте.
5. Вилийте тісто в підготовлену форму, розрівняйте його в один шар.
6. Запікайте при 180 градусах близько 45-50 хвилин. Готовий пиріг остудіть, тільки потім розріжте на шматочки.