Тушкована капуста по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто хоча б раз цікавився дієтами і здоровим харчування, знайомі рецепти Дюка. Основа дієти - роздільне харчування (жири, білки, вуглеводи). Розповім, як приготувати тушковану капусту з Дюканов.
Оскільки це дієта, то страва готується без додавання рослинного або вершкового масла, але не переживайте, смак готового блюда вам сподобається. Навіть при дієті можна харчуватися смачно і різноманітно, в цьому вам допоможе цей рецепт. Можна зробити велику порцію і зберігати в холодильнику, а перед подачею розігріти.
- Капуста - 1 кілограм
- Брокколі - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 200 грам
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні овочі: очистіть цибулю з морквою, вимийте капусту, розберіть броколі на суцвіття.
2. Нашинкуйтекапусту (вручну або за допомогою комбайна), морква наріжте тонкими кільцями, а цибуля нарубати невеликими кубиками, брокколі наріжте невеликими шматочками.
3. У велику каструлю викладіть разом все овочі, влийте томатний сік (можете додати трохи води), трохи посоліть і накрийте кришкою. Надішліть каструлю на вогонь і тушкуйте після закипання до готовності.
4. Подавайте блюдо не відразу після приготування, а почекайте, поки трохи охолоне. Смачного!