Тушкована капуста дієтична
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста - дуже просте і смачне блюдо. Воно підходить тим, хто стежить за фігурою або вегетаріанцям, може бути хорошим гарніром. Спробуйте, як приготувати тушковану капусту дієтичну.
Тушковану капусту можна приготувати з м'ясом або без, з додаванням різних овочів і навіть фруктів, наприклад, чорносливу, яблука, груші, izyuma або композиція. Багато готують її з додаванням сосисок або інших ковбасних виробів, але дієтичний варіант передбачає тільки овочі. Крім капусти, яка в достатку представлена на прилавках магазинів, в блюдо додаємо також морква і цибуля. Для отримання насиченого кольору додаємо також томатну пасту або соус, але можна готувати і без нього.
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
- Томатна паста або соус - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
1. Моєму все овочі і очищаємо. Капусту дрібно шаткуємо, цибулю нарізаємо кубиком, а морква подрібнюємо на дрібній тертці. У сковороду наливаємо соняшникову олію, викладаємо відразу все овочі, додаємо сіль і перець, соус і воду, накриваємо кришкою і готуємо після закипання на слабкому вогні.
2. Періодично помішувати. Після того, як капуста стала м'якою, відкриваємо кришку і готуємо на середньому вогні. За смаком додаємо спеції, вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою, залишаємо на кілька хвилин.
3. Подаємо готову капусту гарячої як самостійну страву або як гарнір. Смачного!