Рецепт Турецькі коржі фото

Турецькі коржі
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Страви з начинкою, Коржі

У Туреччині такі коржі печуть прямо на вулицях місцеві жінки. Пропоную і вам класичний рецепт турецьких коржів.

Побалуйте близьких і здивуєте гостей смачними турецькими коржиками, приготованими за традиційною рецептурою. Гарантую, ваше кулінарне творіння гідно оцінять.

  • Борошно - 600 грам (для тіста)
  • Тепла вода - 300 грам (для тіста)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 200 грам
  • Зелень - 3 щіпки
  • Вершкове масло - 20 грам (для змазування)
турецькі коржі - фото крок 1
1. Щоб приготувати турецькі коржі в домашніх умовах, потрібно зовсім небагато часу. Для початку зробіть тісто: змішайте борошно з сіллю і влийте воду, після чого замісіть пружне тісто. Зверніть увагу, що воно повинно бути досить еластичним, щоб добре розкочувалося і не рвалося.
турецькі коржі - фото крок 2
2. Обсмажте фарш з цибулею, додавши туди часник і томатну пасту. В той час, поки готується м'ясо, зробіть сирну начинку, потерши його на тертці і додавши зелень.
турецькі коржі - фото крок 3
3. Готове тісто розділити на 6 частин, кожну з яких розкачайте як можна тонше. В середину викладіть начинку і загорніть лаваш конвертиком. Обсмажте його на розігрітій сковороді з двох сторін, після чого змажте вершковим маслом.
турецькі коржі - фото крок 4
4. Ось такі гарні вони виходять в розрізі. Раджу всім готувати для різноманітності раціону.

Схожі рецепти