Турецькі коржі
(покроковий рецепт з фото)
У Туреччині такі коржі печуть прямо на вулицях місцеві жінки. Пропоную і вам класичний рецепт турецьких коржів.
Побалуйте близьких і здивуєте гостей смачними турецькими коржиками, приготованими за традиційною рецептурою. Гарантую, ваше кулінарне творіння гідно оцінять.
- Борошно - 600 грам (для тіста)
- Тепла вода - 300 грам (для тіста)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- М'ясний фарш - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сир - 200 грам
- Зелень - 3 щіпки
- Вершкове масло - 20 грам (для змазування)
1. Щоб приготувати турецькі коржі в домашніх умовах, потрібно зовсім небагато часу. Для початку зробіть тісто: змішайте борошно з сіллю і влийте воду, після чого замісіть пружне тісто. Зверніть увагу, що воно повинно бути досить еластичним, щоб добре розкочувалося і не рвалося.
2. Обсмажте фарш з цибулею, додавши туди часник і томатну пасту. В той час, поки готується м'ясо, зробіть сирну начинку, потерши його на тертці і додавши зелень.
3. Готове тісто розділити на 6 частин, кожну з яких розкачайте як можна тонше. В середину викладіть начинку і загорніть лаваш конвертиком. Обсмажте його на розігрітій сковороді з двох сторін, після чого змажте вершковим маслом.
4. Ось такі гарні вони виходять в розрізі. Раджу всім готувати для різноманітності раціону.