Бурек турецькі
(покроковий рецепт з фото)
Бурек - випічка родом з Туреччини. Готується з листкового тіста з різноманітними начинками. В даному випадку бурек готуються з начинкою з бринзи, твердого сиру і яйця. Вам сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування бурек турецьких. Вам знадобиться заморожене листкове тісто. Для приготування начинки я використовую кілька видів сиру, які змішую між собою. Бурек виходять хрусткими і дуже ситними. Хай щастить!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Бринза - 250 грам
- Сир - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Кунжут - За смаком
Листкове тісто розморожуємо і розгортаємо.
Розріжте пласт тесту на чотири рівних смужки.
На тертці натріть твердий сир і бринзу. Змішайте сири і сир з яйцем і сіллю. Викладіть начинку в центр кожної смужки.
Щільно защипніть краю. Поверніть тісто равликом.
Розкладіть бурек на деко застелений папером для випічки. Змастіть булочки яйцем і присипте кунжутом. Запікайте в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!