Рецепт Бурек турецькі фото

Бурек турецькі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Яйця , Листкове тісто , Бринза
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бурек - випічка родом з Туреччини. Готується з листкового тіста з різноманітними начинками. В даному випадку бурек готуються з начинкою з бринзи, твердого сиру і яйця. Вам сподобається!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування бурек турецьких. Вам знадобиться заморожене листкове тісто. Для приготування начинки я використовую кілька видів сиру, які змішую між собою. Бурек виходять хрусткими і дуже ситними. Хай щастить!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Бринза - 250 грам
  • Сир - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Кунжут - За смаком
бурек турецькі - фото крок 1
Листкове тісто розморожуємо і розгортаємо.
бурек турецькі - фото крок 2
Розріжте пласт тесту на чотири рівних смужки.
бурек турецькі - фото крок 3
На тертці натріть твердий сир і бринзу. Змішайте сири і сир з яйцем і сіллю. Викладіть начинку в центр кожної смужки.
бурек турецькі - фото крок 4
Щільно защипніть краю. Поверніть тісто равликом.
бурек турецькі - фото крок 5
Розкладіть бурек на деко застелений папером для випічки. Змастіть булочки яйцем і присипте кунжутом. Запікайте в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів.
бурек турецькі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти