Тунець з помідорами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смажених на грилі стейків тунця з салатом з помідорів, квасолі і зеленого лука.
Видалити серцевину з помідорів і нарізати на шматки. Тонко нарізати зелену цибулю. Змішати в мисці помідори, квасоля, естрада, лимонний сік, зелена цибуля і оливкове масло, приправити салат сіллю і перцем. Відкласти в сторону.
Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити решітку оливковою олією. Приправити стейки тунця з обох сторін сіллю і перцем. Смажити тунця на грилі, перевертаючи один раз, до готовності, від 2 до 4 хвилин. Подавати тунця з приготованим салатом з помідорів і квасолі.
- Помідорів - 450 грам
- Банку (450 г) квасолі - 1 штука
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
- Зелених цибулі - 3 штуки
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Стейка тунця- 4 штуки
Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити решітку оливковою олією. Приправити стейки тунця з обох сторін сіллю і перцем. Смажити тунця на грилі, перевертаючи один раз, до готовності, від 2 до 4 хвилин. Подавати тунця з приготованим салатом з помідорів і квасолі.