Рецепт Тунець з помідорами і квасолею фото

Тунець з помідорами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування смажених на грилі стейків тунця з салатом з помідорів, квасолі і зеленого лука.

Опис приготування:

Видалити серцевину з помідорів і нарізати на шматки. Тонко нарізати зелену цибулю. Змішати в мисці помідори, квасоля, естрада, лимонний сік, зелена цибуля і оливкове масло, приправити салат сіллю і перцем. Відкласти в сторону.

Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити решітку оливковою олією. Приправити стейки тунця з обох сторін сіллю і перцем. Смажити тунця на грилі, перевертаючи один раз, до готовності, від 2 до 4 хвилин. Подавати тунця з приготованим салатом з помідорів і квасолі.


  • Помідорів - 450 грам
  • Банку (450 г) квасолі - 1 штука
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Зелених цибулі - 3 штуки
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Стейка тунця- 4 штуки
Видалити серцевину з помідорів і нарізати на шматки. Тонко нарізати зелену цибулю. Змішати в мисці помідори, квасоля, естрада, лимонний сік, зелена цибуля і оливкове масло, приправити салат сіллю і перцем. Відкласти в сторону.

Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити решітку оливковою олією. Приправити стейки тунця з обох сторін сіллю і перцем. Смажити тунця на грилі, перевертаючи один раз, до готовності, від 2 до 4 хвилин. Подавати тунця з приготованим салатом з помідорів і квасолі.

Схожі рецепти