Тунець з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна пара продуктів - тунець і квасоля. Вони зроблять будь-яку страву смачним, насиченим і ситним. І при цьому можна не побоюватися за свою фігуру. Так що сміливо йдемо готувати!
Всі ми любимо олів'є і вінегрет, шубу і мімозу. Але чомусь в ресторанах нас тягне заязикати щось незвичайне, вишукано прикрашене, порционно поданное. Що ж, якщо є привід і наближається свято, то чому б і нам не приготувати щось таке? Щось і смачне, і красиве, і корисне. Щоб не думати про фігуру, а лише насолоджуватися смаком. Про що я? салати O! Рецепт тунця з квасолею якраз те, що нам потрібно! Готуйте і дивуйте своїх близьких!
- Тунець консервований - 80 грам
- Зелена квасоля - 80 грам
- Куряче яйце - 1 штука (можна замінити на кілька перепелиних)
- Помідор - 1 штука (можна замінити на кілька помідорів чері. )
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1/2 чайних ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Відварити круто яйце протягом 10 хвилин. Зняти потім з вогню, поставити під холодну воду. Потім очистити від шкаралупи.
У сковороду налити масло, розігріти його. Додати квасолю, злегка обсмажити.
Часник почистити, дрібно порізати.
У сковороду з квасолею додати нарізаний часник, соєвий соус. Перемішати, протомитися кілька хвилин, щоб квасоля стала м'якою.
Помідор помити, розрізати на кілька частин.
Очищене від шкаралупи яйце нарізати часточками.
Зелень вимити, дрібно нарізати.
Викласти на тарілку квасоля, порізаний помідор, шматочки тунця. Зверху додати яйце. Скропити все маслом, в якому був тунець і посипати зеленню. Смачного!