Рецепт Тунець з квасолею фото

Тунець з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Прекрасна пара продуктів - тунець і квасоля. Вони зроблять будь-яку страву смачним, насиченим і ситним. І при цьому можна не побоюватися за свою фігуру. Так що сміливо йдемо готувати!

Опис приготування:

Всі ми любимо олів'є і вінегрет, шубу і мімозу. Але чомусь в ресторанах нас тягне заязикати щось незвичайне, вишукано прикрашене, порционно поданное. Що ж, якщо є привід і наближається свято, то чому б і нам не приготувати щось таке? Щось і смачне, і красиве, і корисне. Щоб не думати про фігуру, а лише насолоджуватися смаком. Про що я? салати O! Рецепт тунця з квасолею якраз те, що нам потрібно! Готуйте і дивуйте своїх близьких!

  • Тунець консервований - 80 грам
  • Зелена квасоля - 80 грам
  • Куряче яйце - 1 штука (можна замінити на кілька перепелиних)
  • Помідор - 1 штука (можна замінити на кілька помідорів чері. )
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1/2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
тунець з квасолею - фото крок 1
Відварити круто яйце протягом 10 хвилин. Зняти потім з вогню, поставити під холодну воду. Потім очистити від шкаралупи.
тунець з квасолею - фото крок 2
У сковороду налити масло, розігріти його. Додати квасолю, злегка обсмажити.
тунець з квасолею - фото крок 3
Часник почистити, дрібно порізати.
тунець з квасолею - фото крок 4
У сковороду з квасолею додати нарізаний часник, соєвий соус. Перемішати, протомитися кілька хвилин, щоб квасоля стала м'якою.
тунець з квасолею - фото крок 5
Помідор помити, розрізати на кілька частин.
тунець з квасолею - фото крок 6
Очищене від шкаралупи яйце нарізати часточками.
тунець з квасолею - фото крок 7
Зелень вимити, дрібно нарізати.
тунець з квасолею - фото крок 8
Викласти на тарілку квасоля, порізаний помідор, шматочки тунця. Зверху додати яйце. Скропити все маслом, в якому був тунець і посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти