Рецепт Трюфелі з «малятка» фото

Трюфелі з «малятка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Какао, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, Десерт
Десерти, Цукерки

Солодощі можуть бути не тільки смачними, але і корисними. Саме такий вельми вдалий варіант я хочу запропонувати на замітку молодим мамам. До речі, такі цукерки із задоволенням їдять навіть дорослі!

Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати трюфелі з "малютки" . Якщо у вас під рукою виявилася молочна суміш, чому б не зробити ніжні, апетитні цукерки, в складі і якості яких ви будете впевнені? сам процес, хоч і займає близько двох годин, досить простий і захоплюючий. У нього ви можете залучити і малюків, який з ще більшим задоволенням будуть їсти солодощі, які приготували своїми руками. Для старших діток можна додати всередину кожної цукерки горішок, наприклад.

  • Суміш "малютка" - 350 грам (приблизно)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Какао - 4 Ст. Ложки(+ для присипки)
  • Цукор - 1 Склянка
трюфелі з
1. Для початку в невелику каструльку або сотейник викладіть вершкове масло і поставте на вогонь.
трюфелі з
2. Коли масло повністю розтопилося, додайте цукор і молоко. Доведіть до кипіння, помішуючи, щоб цукор повністю розчинився.
трюфелі з
3. Зніміть з вогню і невеликими порціями всипати "крихітку", постійно перемішуючи.
трюфелі з
4. Додайте какао, знову перемішайте і при необхідності всипте ще трохи суміші.
трюфелі з
5. У підсумку вийде ось така пластична маса. Скачайте її в кульку і приберіть в холодильник. Я рекомендую охолоджувати не менше години, щоб було зручніше потім з нею працювати.
трюфелі з
6. А далі все дуже просто: отщіпніте шматочок "тесту", сформуйте цукерку і обваляйте її з усіх боків в какао. Викладіть цукерки на тарілку і знову відправте в холодильник на півгодинки приблизно. Смачно і без шкоди!

Схожі рецепти