Трубочки в електровафельніцу
(покроковий рецепт з фото)
Неперевершено смачні домашні трубочки приготовані в електровафельніцу - це просто! Діти без розуму від них, та й дорослим зазвичай дуже подобається. Такі трубочки підійдуть і для святкового столу.
Це класичний рецепт приготування трубочок в електровафельніцу. З даного в рецептурі кількості інгредієнтів, у мене зазвичай виходить 15-17 вафельних трубочок. Якщо вам не вистачає начинки, можна заповнити трубочки, наприклад згущеним молоком або варенням. Хоча, і без начинки трубочки виходять неймовірно смачними. Гарного дня!
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукровий пісок - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Цукор ванільний - 1 Чайна ложка
Розтопити вершкове масло і охолодіть його.
Яйця збиваємо міксером або за допомогою блендера.
Додайте до яєць цукровий пісок.
Збийте до повного розчинення цукрового піску.
Вливаємо охолоджене масло, перемішуємо міксером.
Потім додаємо ванілін і борошно. Тісто має бути, як на бісквіт - однорідної і густої консистенції.
На поверхню вафельниці викладіть столову ложку тесту. Випікаємо до легкого рум'янцю, час залежить від вафельниці, у мене десь 5-7 хвилин.
Виймаємо готову вафлю дерев'яною лопаткою. Потім скручуємо в трубочку.
Все готово! Смачного!