Тісто для вафель в електровафельніцу
(покроковий рецепт з фото)
Хочете згадати смак хрустких і неймовірно смачних трубочок, знайомий з дитинства? Тоді вам просто необхідний цей нескладний і завжди вдалий варіант, як зробити тісто для вафель в електровафельніцу.
Приготувати саме тісто для вафель в електровафельніцу в домашніх умовах досить швидко і просто. З готовими вафельками можна експериментувати до смаку - згорнути їх в трубочку або конусом, наповнити абсолютно будь-якою начинкою або з'їсти просто так.
- Яйце - 5-6 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 150-200 грам
1. Список інгредієнтів, які ви будете використовувати у цій простому рецептом тіста для вафель в електровафельніцу, вельми скромний.
2. Вершкове масло розтопіть в жароміцної мисці. Відставте в сторону для охолодження. В окремому посуді збийте яйця з цукром (можна також використовувати цукрову пудру і ванілін).
3. Потім поступово вливайте в яєчну суміш тепле масло, продовжуйте збивати. Маса повинна вийти повітряної і однорідної.
4. Останнім інгредієнтом буде просіяне борошно. Перемішайте все як слід. Ось і весь секрет, як зробити тісто для вафель в електровафельніцу.
5. Коли вафельница добре розігрілася, налийте в центр трохи тесту, накрийте кришкою. Перші кілька штук будуть смажитися довше, а далі тільки устигайте знімати вафлі і наливати нове тісто.
6. Готові вафлі скрутіть (по бажанню) і як. Смачно, не складно, а головне - по-домашньому!