Тісто для віденських вафель
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що-б такого зробити до чаю швиденько і смачненько? Я пропоную вам поглянути на цей чудовий варіант, як приготувати тісто для віденських вафель. Прекрасний десерт для всієї родини!
Цей рецепт гарний тим, що вафлі виходить відмінними і на молоці, і на кефірі. На приготування тіста у вас піде близько 7-10 хвилин і трохи більше на жарку. А якщо при подачі доповнити вафлі кулькою морозива або збитими вершками, вийде повноцінний десерт Не проходьте повз рецепта, він дійсно варте вашої уваги.
- Вершкове масло - 120 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки
- Кефір або молоко - 2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
1. Розтопити вершкове масло і викладіть його в глибоку миску. В залишки масла умочіть пензлик силіконову і змастіть вафельницу добре.
2. Додайте цукор і щіпку солі.
3. Всипте розпушувач.
4. Vbeyte яйця.
5. Влийте кефір або молоко.
6. Додайте просіяне заздалегідь борошно і ретельно збийте тісто до однорідності. Все готово!
7. Після залишиться лише розігріти вафельницу і посмажити вафлі до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!