Рецепт Тісто для віденських вафель фото

Тісто для віденських вафель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Вафлі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Не знаю, що-б такого зробити до чаю швиденько і смачненько? Я пропоную вам поглянути на цей чудовий варіант, як приготувати тісто для віденських вафель. Прекрасний десерт для всієї родини!

Опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що вафлі виходить відмінними і на молоці, і на кефірі. На приготування тіста у вас піде близько 7-10 хвилин і трохи більше на жарку. А якщо при подачі доповнити вафлі кулькою морозива або збитими вершками, вийде повноцінний десерт Не проходьте повз рецепта, він дійсно варте вашої уваги.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Яйце - 3 штуки
  • Кефір або молоко - 2 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль і цукор - За смаком
тісто для віденських вафель - фото крок 1
1. Розтопити вершкове масло і викладіть його в глибоку миску. В залишки масла умочіть пензлик силіконову і змастіть вафельницу добре.
тісто для віденських вафель - фото крок 2
2. Додайте цукор і щіпку солі.
тісто для віденських вафель - фото крок 3
3. Всипте розпушувач.
тісто для віденських вафель - фото крок 4
4. Vbeyte яйця.
тісто для віденських вафель - фото крок 5
5. Влийте кефір або молоко.
тісто для віденських вафель - фото крок 6
6. Додайте просіяне заздалегідь борошно і ретельно збийте тісто до однорідності. Все готово!
тісто для віденських вафель - фото крок 7
7. Після залишиться лише розігріти вафельницу і посмажити вафлі до рум'яності.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти