Рецепт Крем для віденських вафель фото

Крем для віденських вафель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця, Горіхи, Молоко, Маскарпоне
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Десерти

Домашня випічка не гірше десертів від шефа? Все можливо! Пропоную урізноманітнити вашу кулінарну скарбничку цим дивовижним варіантом, як зробити крем для віденських вафель на основі горіхів і крем-сиру.

Подивіться, як приготувати крем для віденських вафель в домашніх умовах. Зробити це можна з абсолютно будь-якими горіхами, які вам до смаку або виявляться у вас під рукою. Крім того, для аромату ви можете використовувати не тільки ваніль, але і цедру цитрусових, наприклад. З таким кремом ваші вафлі стануть справжнім смакотою.

  • Горіхи - 100 грам (обсмажені )
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 0.5 склянки
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Жовток - 4 штуки
  • Маскарпоне - 150 грам (можна інший вершковий сир)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Стручок ванілі - 1 штука
крем для віденських вафель - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб відтворити на своїй кухні цей простий рецепт крему для віденських вафель.
крем для віденських вафель - фото крок 2
2. У сотейник викладіть горішки і залийте їх молоком з вершками. Додайте ваніль і відправте сотейник на вогонь.
крем для віденських вафель - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню і накрийте кришкою. Залиште хвилин на 20-30, щоб суміш як слід настоялась.
крем для віденських вафель - фото крок 4
4. Паралельно з'єднайте в окремій ємності жовтки з борошном, цукром і крохмалем.
крем для віденських вафель - фото крок 5
5. Збийте все віночком до однорідності.
крем для віденських вафель - фото крок 6
6. Горіхи в молочно-вершкової заливки відправте в блендер і збийте.
крем для віденських вафель - фото крок 7
7. Щоб крем для віденських вафель в домашніх умовах був ніжним, краще протерти масу через сито, позбувшись від всіх шматочків.
крем для віденських вафель - фото крок 8
8. Тепер можна влити отриману суміш в жовтки з цукром і збити все до однорідності.
крем для віденських вафель - фото крок 9
9. Надішліть в невеликому сотейнику на вогонь і, постійно помішуючи, Уваров трохи крем до загустіння. Пам'ятайте, що в міру остигання крем буде ще трохи густіти, так що не варто варити його занадто довго.
крем для віденських вафель - фото крок 10
10. Заварений крем зніміть з вогню, охолодіть трохи і приберіть в холодильник на півгодинки.
крем для віденських вафель - фото крок 11
11. Після дістаньте його охолодженим з холодильника і з'єднайте з маскарпоне (можна взяти альметте, наприклад).
крем для віденських вафель - фото крок 12
12. Ретельно збийте все в однорідну масу. Ось і весь секрет, як приготувати крем для віденських вафель. Смачного!

Схожі рецепти