Рецепт Крем для віденських вафель фото

Крем для віденських вафель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця , Горіхи , Молоко , Маскарпоне
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Домашня випічка не гірше десертів від шефа? Все можливо! Пропоную урізноманітнити вашу кулінарну скарбничку цим дивовижним варіантом, як зробити крем для віденських вафель на основі горіхів і крем-сиру.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати крем для віденських вафель в домашніх умовах. Зробити це можна з абсолютно будь-якими горіхами, які вам до смаку або виявляться у вас під рукою. Крім того, для аромату ви можете використовувати не тільки ваніль, але і цедру цитрусових, наприклад. З таким кремом ваші вафлі стануть справжнім смакотою.

  • Горіхи - 100 грам (обсмажені )
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 0.5 склянки
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Жовток - 4 штуки
  • Маскарпоне - 150 грам (можна інший вершковий сир)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Стручок ванілі - 1 штука
крем для віденських вафель - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб відтворити на своїй кухні цей простий рецепт крему для віденських вафель.
крем для віденських вафель - фото крок 2
2. У сотейник викладіть горішки і залийте їх молоком з вершками. Додайте ваніль і відправте сотейник на вогонь.
крем для віденських вафель - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню і накрийте кришкою. Залиште хвилин на 20-30, щоб суміш як слід настоялась.
крем для віденських вафель - фото крок 4
4. Паралельно з'єднайте в окремій ємності жовтки з борошном, цукром і крохмалем.
крем для віденських вафель - фото крок 5
5. Збийте все віночком до однорідності.
крем для віденських вафель - фото крок 6
6. Горіхи в молочно-вершкової заливки відправте в блендер і збийте.
крем для віденських вафель - фото крок 7
7. Щоб крем для віденських вафель в домашніх умовах був ніжним, краще протерти масу через сито, позбувшись від всіх шматочків.
крем для віденських вафель - фото крок 8
8. Тепер можна влити отриману суміш в жовтки з цукром і збити все до однорідності.
крем для віденських вафель - фото крок 9
9. Надішліть в невеликому сотейнику на вогонь і, постійно помішуючи, Уваров трохи крем до загустіння. Пам'ятайте, що в міру остигання крем буде ще трохи густіти, так що не варто варити його занадто довго.
крем для віденських вафель - фото крок 10
10. Заварений крем зніміть з вогню, охолодіть трохи і приберіть в холодильник на півгодинки.
крем для віденських вафель - фото крок 11
11. Після дістаньте його охолодженим з холодильника і з'єднайте з маскарпоне (можна взяти альметте, наприклад).
крем для віденських вафель - фото крок 12
12. Ретельно збийте все в однорідну масу. Ось і весь секрет, як приготувати крем для віденських вафель. Смачного!

Схожі рецепти