Тісто для вафель в вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Пишні, повітряні і солодкі вафлі до чаю не залишать нікого байдужими. Рекомендую всім господарочкам на замітку рецепт приготування тіста для вафель в вафельниці!
Для приготування тіста для вафель в вафельниці нам знадобиться пекарський порошок, щоб вафлі були пишними. Подавати готові вафлі ви можете з чим завгодно: зі згущеним молоком, шоколадом топленим, медом, фруктами або горіхами. Тільки пам'ятайте, що вийдуть вафлі досить калорійними. Дивимося рецепт далі.
- Борошно - 475 грам
- Шоколадна крихта - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Пекарський порошок - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Молоко - 400 мілілітрів
- Олія - 80 грам
- Яйця - 4 штуки
У великій ємності змішайте борошно, гранульований цукор, пекарський порошок і корицю. Додайте молоко і яйця; добре перемішайте до досягнення однорідності. Може залишитися кілька грудок. Додайте шоколадну крихту.
Встановіть на прогрітій вафельниці (3 хвилини 45 секунд).
Покладіть 2 - 3 ложки тесту в верхню частину вафельниці. Відразу все шкворчит і сичить.
Закрийте вафельницу, запустіть таймер і переверніть випечних блок. Заповніть другу форму, і знову
Переверніть випечних блок. Витягніть першу вафлю після сигналу. Витягніть другу вафлю.
Переверніть випечних блок. Витягніть першу вафлю після сигналу. Витягніть другу вафлю.
У підсумку виходить ось така краса з тіста для вафель в вафельниці. Смачного!