Рецепт бельгійських вафель в вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Часто буває так: вафельница є і бажання готувати їсти, а ось з рецептом якось не зростається… Ось і у мене було так з моєю вафельницею. Довго не могла підібрати відповідний рецепт.
Але ось, нарешті, мені це вдалося! Пропоную вам відмінний рецепт, як приготувати бельгійські вафлі в вафельниці. Це досить простий і доступний рецепт. Мені особливо подобається, що приготування займає небагато часу і що можна такі вафлі приготувати на сніданок. І для це зовсім не потрібно прокидатися в оту рань.
- Борошно пшеничне - 175 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 225 мілілітрів
- Вершкове масло - 85 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Просійте борошно. Додайте сіль, цукор, ванілін і розпушувач.
2
Відокремте жовтки від білків. Жовтки збийте з молоком і маслом.
3
Додайте в цю суміш борошно і перемішайте.
4
Білки збийте до твердих піків і додайте в загальну масу.
5
Наливайте тісто в вафельниці, щоб формочки були повністю заповнені. Залежно від температури вафлі печуться 3-5 хвилин. Готовність можна визначити візуально.
6
Подавайте до столу з вершками, фруктами або просто так. Смачного!